The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-МанчестерСити-29.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 2:30 μ.μ.

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία η Παρασκευή θα αγνοηθεί. Ήδη όμως το Σάββατο θα υπάρχει ένα παραδοσιακά πλούσιο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα παίξουν πολλούς αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα παίξει και το φαβορί και η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι που ταξιδεύει στη Λέστερ. Θα καταφέρει ο Μπρένταν Ρότζερς να μπερδέψει τον Πεπ Γκουαρδιόλα; Οι ειδικοί του site έκαναν μια λεπτομερή πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Οκτωβρίου 2022.

Η Λέστερ κάνει προσπάθειες για να διορθώσει την κατάσταση

Οι «αλεπούδες» ήταν τρομερές τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Έχοντας χάσει τη νίκη στον 1ο γύρο, εντός έδρας με την Μπρέντφορντ (προηγήθηκε 2-0, αλλά επέτρεψε στις «μέλισσες» να απαντήσουν με δύο γκολ), μετά η ομάδα έχασε 6 συνεχόμενες φορές στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπήρξαν λάθη όπως το 2-5 με την Μπράιτον και το 2-6 με την Τότεναμ. Ωστόσο, βοήθησε το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Αμέσως μετά την επανέναρξη της διοργάνωσης, ο σύλλογος σημείωσε το 4-0, αλλά αυτό αποδόθηκε στην αδυναμία της αντιπάλου, της Νότιγχαμ Φόρεστ. Και το 1-2 με τον επόμενο αντίπαλο, την Μπόρνμουθ, φάνηκε να το επιβεβαιώνει. Ωστόσο, υπάρχει πρόοδος, και μάλιστα πολύ. Ακολούθησε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Κρίσταλ Πάλας. Και την περασμένη εβδομάδα κέρδισαν τόσο τη Λιντς όσο και την Γουλβς. Η Λέστερ είναι ήδη 16η, δηλαδή εκτός «ζώνης του υποβιβασμού»!

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να προχωράει αρκετά συστηματικά

Οι «πολίτες» έλαβαν ένα ισχυρό ατού το φετινό καλοκαίρι – αν και πριν από αυτό ήταν ο πιο δυνατός σύλλογος της Αγγλίας. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει ήδη πετύχει 17 γκολ σε μόλις 3 μήνες – περισσότερα από κάποιες ομάδες γενικά! Δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί κανείς που με την παρουσία ενός τόσο απίστευτου σκόρερ, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα καταφέρνουν να χάνουν βαθμούς μερικές φορές. Έχασαν από τη Λίβερπουλ, με τεράστιο πλεονέκτημα, σημείωσαν ισοπαλίες με Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα. Ωστόσο, όλοι εξακολουθούν να είναι σίγουροι ότι ο τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ δεν θα ξεφύγει από τη Μανσίτι. Εξάλλου, η μοναδική πρωτοπόρος Άρσεναλ του Λονδίνου, έκανε λάθος, έχοντας παίξει μόλις 1-1 με τη Σαουθάμπτον στον τελευταίο γύρο. Προφανώς, αυτή δεν είναι η τελευταία αποτυχία των «κανονιέρηδων», και απλά πρέπει να πάρουν το δικό τους και να τους περιμένουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Φυσικά, σε γενικές γραμμές, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πλεονέκτημα σε προσωπικούς αγώνες. Αλλά ταυτόχρονα, η Λέστερ κέρδισε νίκη δύο φορές σε 5 τελευταίους αγώνες (λαμβάνοντας υπόψη το περσινό Σούπερ Καπ).

Πρόβλεψη

Η Λέστερ έχει ανεβάσει στροφές, αλλά το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τη Μάντσεστερ Σίτι. Λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα του Χάαλαντ, πρέπει να ποντάρετε στο χάντικαπ -1,5 γκολ στους «πολίτες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *