The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-МанчестерСити-03.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Μετά από την παύση το αγγλικό ποδόσφαιρο θα σας χαρίσει ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο. Οι εκπρόσωποι των τριών πρώτων ομάδων θα παίξουν το Σάββατο: η Λέστερ θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα έχει ο Brendan Rogers κάτι για να εκπλήξει τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τα αστέρια του; Η δωρεάν πρόβλεψη για ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 3 Απριλίου 2021 δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας.

Η Λέστερ φαίνεται να επωφελήθηκε από τα μαθήματα της περασμένης σεζόν

Οι «αλεπούδες» έμειναν δραματικά χωρίς το Champions League λόγω της ήττας στον τελευταίο γύρο της τελευταίας κλήρωσης. Τώρα η ομάδα κατάφερε να ανταποκριθεί στον τότε παραβάτη της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο πριν από την παύση για παιχνίδια των εθνικών, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν από το κύπελλο. Και, το πιο σημαντικό, η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει την ύφεση, η οποία ωστόσο έφτασε στο τέλος του χειμώνα, τότε οι Βρετανοί αποκλείστηκαν από το Europa League, χάνοντας από την Σλάβια Πράγας και κέρδισαν 1 βαθμό σε 2 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από αυτό κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές στη σειρά στο πρωτάθλημα, αν και τους μαχητές για επιβίωση, Μπράιτον με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το κυριότερο είναι ότι μέχρι την πέμπτη Γουέστ Χαμ η διαφορά είναι ήδη 7 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι τώρα ενδιαφέρεται περισσότερο για το Champions League

Οι «πολίτες» είχαν εδώ και πολύ καιρό μια ιδέα. Ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο έχει κερδίσει ό, τι μπορούσε, αλλά στην εσωτερική αρένα. Όμως, στον αγώνα για το τίτλο στο Champions League αποτυγχάνει σταθερά, αποκλειόμενος την πιο απρόσμενη στιγμή. Έτσι ήταν την περασμένη σεζόν, όταν η Λυών χτύπησε τον Άγγλο grandee. Φυσικά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να επαναληφθεί και σκέφτεται συνεχώς πώς να προετοιμαστεί καλύτερα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Δεδομένου του γεγονότος ότι αρκετοί παίκτες την περασμένη εβδομάδα παρέμειναν στις εθνικές ομάδες, και είχαν ένα αυστηρό πρόγραμμα αγώνων εκεί, είναι πολύ πιθανό ότι η Σίτι θα «θυσιάσει» τον αγώνα του Σαββάτου, βγάζοντας περισσότερους παίκτες της αντικατάστασης. Τον Aguero για παράδειγμα, ο οποίος θα φύγει από την ομάδα όπου έγινε θρύλος. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κίνδυνος: ο πλησιέστερος καταδιώκτης, η γειτονική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κρέμεται 14 βαθμούς πίσω. Έτσι, η κατάκτηση του τίτλου έχει από καιρό μετατραπεί σε τυπική.

Προηγούμενοι αγώνες

Τις τελευταίες δεκαετίες η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει πολλές συναντήσεις εναντίον του αντιπάλου της, παρόλο που αξίζει να θυμηθούμε το εντυπωσιακό «χρυσό» των «αλεπούδων», στο οποίο συνέβαλαν οι «πολίτες». Και στην αρχή αυτής της σεζόν, μετά από 3 ήττες στη σειρά, οι άντρες του Ρότζερς κέρδισαν επίσης με σκορ 5-2.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ θα μπορούσε τουλάχιστον να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην Σίτι, μεταξύ αγώνων των εθνικών και του Champions League. Το παιχνίδι πρέπει να είναι θεαματικό. Θα ποντάρουμε στο στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *