The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

002_ManCity

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

King Power, Λέστερ

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 19ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λέστερ Σίτι θα φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, ωστόσο πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Λέστερ είναι τώρα σε καλή αθλητική φόρμα, οι “αλεπούδες” έχουν υψηλά κίνητρα στο τουρνουά και ιστορικά παίζουν καλά στην έδρα τους.

Νίκη πάνω σε μεγιστάνα

Η Λέστερ Σίτι πριν από τη νίκη επί της Τσέλσι με το σκορ 1:0 έχασε τρία ματς στη σειρά: από τη Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ. Σε εκείνο το παιχνίδι οι “πολίτες” εμφανίστηκαν στη σύνθεση, η οποία δεν ήταν καθόλου κύρια, αλλά και οι “αλεπούδες” δεν έπαιζαν με τη βάση. Μετά από τη νίκη της Λέστερ επί της Τσέλσι, οι “αλεπούδες” ανέβηκαν στην 9η θέση στις βαθμολογίες, χάνουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, 4 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι για την τρέχουσα σεζόν έχουν ως στόχο να μπουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ήττα

Η Μάντσεστερ Σίτι, σε αντίθεση με την Λέστερ, έχασε στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στην έδρα τους οι «πολίτες» πολύ απροσδόκητα έχασαν από την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2:3. Τώρα, ο Sir Alexei χάνει ήδη 4 βαθμούς από τη Λίβερπουλ, και επιπλέον σε απόσταση δύο βαθμών βρίσκεται η Τότεναμ, η οποία νίκησε την Έβερτον την Κυριακή. Εκτός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 8 αγώνες στους οποίους πέτυχε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με διαφορά τερμάτων 15:4.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο στην έδρα της, ενώ η Λέστερ Σίτι ξέρει να ενεργήσει καλά στην άμυνα, που ήταν επίσης φανερό στον τελευταίο γύρο, όταν η Τσέλσι έφυγε από το γήπεδο χωρίς σκοραρισμένο γκολ. Σε αυτό το ζευγάρι προτείνουμε να στοιχηματίσετε ότι οι ομάδες από κοινού θα μπορέσουν να σκοράρουν περισσότερα από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *