The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leicester-ManchesterUnited-23.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Ένας από τους αγώνες του 19ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με τον Κλοντ Πυέλ η Λέστερ εξελίχθηκε σημαντικά, οι «αλεπούδες» έχουν θέσει υψηλούς στόχους, προσπαθώντας στην κατάταξη του πρωταθλήματος Αγγλίας να προκριθεί στο top-7, δηλαδή, να πάρει μέρος στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ έχει μεγαλύτερη σημασία

Η Λέστερ τα περασμένα μεσοβδόμαδα είχε αρκετά καλή ευκαιρία για να προκριθεί στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ της Αγγλίας. Επίσκεψη στους «αλεπούδες» ήρθε ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ήταν σαφές ακόμη και πριν τον αγώνα ότι ο Guardiola δεν θα βγάλει στη συνάντηση τη βασική σύνθεση. Ο Πυέλ επίσης βγάζει το πάγκο, ως αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα – ισοπαλία 1:1, στη διαδικασία των πέναλτι κέρδισαν οι «πολίτες».

Αποκλείστηκαν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, και ο Μουρίνιο, όπως και ο Κλοντ Πυέλ μία μέρα πριν, στον αγώνα κατά της Μπρίστολ Σίτι, χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον το πάγκο. Για το Μάντσεστερ το Λιγκ Καπ δεν έχει σημασία, οι κύριοι στόχοι για τη σεζόν είναι το επιτυχημένο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέση στην τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αγώνας για το Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν έπαιξε εννέα παιχνίδια εκτός έδρας, έχει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: +5 =2 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 17:9.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι έχει κρατήσει δυνάμεις για τον αγώνα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κλοντ Πυέλ ελπίζει ότι η ομάδα του θα δώσει μάχη σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στο «King Power» οι «αλεπούδες» παίζουν πάντα με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και πολλές φορές στενοχωρούν τις δυνατές ομάδες. Στο επερχόμενο παιχνίδι το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται αρκετά καλή επιλογή, οι «μπλε» έχουν όλες τις πιθανότητες να σκοράρουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον ένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ θα σκοράρει με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *