The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Лестер-МанчестерЮнайтед-16.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία η Premier League θα επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο πλαίσιο του θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα και γεμάτη περιήγηση περιοδεία. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο σύλλογοι δεν ξεκίνησαν τέλεια τη σεζόν. Ποιος θα ωφεληθεί από την τρέχουσα παύση;

Η Λέστερ δεν μπορεί να καυχηθεί ακόμα για τη φετινή σεζόν

Οι «αλεπούδες» εμπλούτισαν το φτωχό μουσείο τους, κέρδισαν το Σούπερ Καπ Αγγλίας, επικρατώντας επί της Μάντσεστερ Σίτι. Πιο συγκεκριμένα, δεν ήταν ιδιαίτερα αντίθετη, έχοντας βγάλει καθόλου βέλτιστη σύνθεση. Σε «κανονικούς» αγώνες οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έχουν μικρή επιτυχία μέχρι στιγμής. Αν αφαιρέσουμε το Λιγκ Καπ, όπου αντίπαλος ήταν η Μίλγουολ, η ομάδα κέρδισε μόνο 1 αγώνα από τους τελευταίους 8, επί της Νόριτς Σίτι στη κρίση. Έτσι, στον τελευταίο γύρο, κερδίζοντας 2-0 στο τέλος της μισής ώρας (σημειώνουμε το 6ο γκολ του Βάρντι τη φετινή σεζόν), η Λέστερ επέτρεψε στην Κρίσταλ Πάλας να αποφύγει την ήττα. Και πριν από αυτό καταφέρανε να χάσουν από τη Λέγκια στο Europa League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κολλήσει σοβαρά μέχρι στιγμής

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν δεύτεροι την περασμένη σεζόν και ηττήθηκαν δραματικά στα πέναλτι στον τελικό του Europa League. Για να κάνουν το επόμενο βήμα προς την κατάκτηση των πολυαναμενόμενων τροπαίων, το καλοκαίρι στο Ολντ Τράφορντ αγόρασαν τον Σάντσο και τον Βαράν και επέστρεψαν ακόμη και τον Ρονάλντο. Όμως, φαίνεται ότι με τον Κριστιάνο χειροτέρεψε η κατάσταση. Ναι, σκοράρει, τι αξίζει το νικηφόρο γκολ στη Βιγιαρεάλ στο Champions League στο Fergie Time. Αλλά τι έγινε με τη διαμάχη του για το δικαίωμα να εκτελέσει πέναλτι με τον Μπρούνο Φερνάντες. Εάν ο Σόλσκιερ δεν έλυσε αυτό το ζήτημα εκ των προτέρων, τότε τι κάνει; Και υπάρχουν όλο και περισσότερες αξιώσεις για τον Νορβηγό. Η ομάδα του είναι ήδη εκτός Λιγκ Καπ, ηττημένη στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Γιάνγκ Μπόιζ. Ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη «τυχερή» νίκη επί της Γουέστ Χαμ (όταν ο Νομπλ έχασε το πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα) υπήρξε ήττα από την Άστον Βίλα και μόνο ισοπαλία με την Έβερτον. Και με τις δύο μεσαίες ομάδας συλλόγους οι «Mankunians» έπαιξαν στο δικό τους «Old Trafford».

Προηγούμενοι αγώνες

Στον 38ο γύρο της σεζόν 2019/2020 η Λέστερ έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχασε την 4η τελική θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Την περασμένη σεζόν οι «αλεπούδες» εκδικήθηκαν, αποκλείοντας  τους «κόκκινους διαβόλους» στο κύπελλο και κερδίζοντας 4 βαθμούς μαζί τους στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ξανά προβλήματα στους γίγαντες. Περιμένουμε λοιπόν «το σύνολο να είναι πάνω από 2,5 γκολ» (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *