The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Λιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Лидс-20.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 10:15 μ.μ.

Στάδιο King Power

Λέστερ

Τυχαίνει από την αρχή της σεζόν που κοιτάζοντας την ποδοσφαιρική αφίσα με τη Λέστερ, στο μυαλό έρχεται ένα μόνο σενάριο –  πληθώρα των γκολ. Δεν αποτελεί έκπληξη, αφού σε δέκα αγώνες αυτού του συλλόγου καταγράφηκαν 39 γκολ! Ας κοιτάξουμε αν υπάρχουν προϋποθέσεις για τη συνέχιση ενός μεγάλου αριθμού λαθών από τους αμυντικούς και τη μετατροπή ευκαιριών για γκολ από τους επιθετικούς.

Τα λάθη των γηπεδούχων δικαιολογούνται εύκολα με παθητικές ενέργειες στο μεταγραφικό παζάρι και πώληση βασικών παικτών. Φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να είναι ένα μοιραίο λάθος για τις «αλεπούδες», αφού η σημερινή κατάσταση δεν προμηνύει καλό, και αν μιλήσουμε  πιο συγκεκριμένα – μόνο υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Ο Ρότζερς έχει μόνο μία διέξοδο – στο άμεσο μέλλον να κερδίσει βαθμούς και να βγει από την «κόκκινη» ζώνη. Μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα – προχώρα και σκόραρε. Ευτυχώς, οι πόροι το επιτρέπουν, αφού η βασική σύνθεση της επίθεσης είναι εντάξει, η Λέστερ σκόραρε σε 8 στα 10 ματς, αλλά και δέχτηκε ακριβώς με την ίδια σειρά.

Λιντς

Η Λιντς τα πάει λίγο καλύτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη στο King Power μπορεί να επιτρέψει στα «παγώνια» να ανέβουν από τη 16η στη 12η θέση. Παρά την αποχώρηση του Ραφίνια, του πρώην επιθετικού, οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να σκοράρουν – σε 6 από τα 9 ματς κατάφεραν να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Το οχυρό της άμυνας δεν μπορεί να καυχηθεί για επιτυχία – 7 από τις 9 συναντήσεις αποδείχθηκαν με τουλάχιστον ένα χαμένο γκολ.

Πρόβλεψη

Επιλέγω το over, εστιάζοντας στα προβλήματα στην άμυνα. Οι ομάδες κάνουν τακτικά κρίσιμα λάθη που οδηγούν στο γκολ στην εστία τους. Αλλά η επίθεση και των δύο επιτρέπει να υπολογίζουν κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Η Λέστερ είναι πλέον σαν στριμωγμένο ποντίκι. Όπως καταλαβαίνουμε, η απελπισία θα αναγκάσει τους γηπεδούχους να προχωρήσουν και να εκθέσουν τα τρωτά τους σημεία. Περιμένω τουλάχιστον τρία γκολ! Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 2,5 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *