The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου 2019

LeicesterCity-Liverpool-26.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στο κεντρικό αγώνα του 19ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ θα συναντηθεί με τη Λέστερ στην έδρα τους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 26/12/2019 στις 10:00 μ.μ. στο Στάδιο King Power.

Λέστερ

Η Λέστερ αυτή τη σεζόν έχει βάλει μπρος σοβαρά για να μπει στο Champions League. Ο Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να στήσει το παιχνίδι σε μια ομάδα που έχει στη σύνθεσή της ένα υψηλής ποιότητας παίκτες. Λόγω του γεγονότος ότι οι «αλεπούδες» γλιτώνουν από τους τραυματισμούς, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στους τελευταίους αγώνες νίκησε την Μπράιτον (0:2), Έβερτον (2:1), Γουότφορντ (2:0) και την Άστον Βίλα με την Norwich (1:1).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν έχει στοιχηματίσει στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κλοπ προχωράει σίγουρα προς το στόχο της, χωρίς να ξοδεύει μεγάλη προσπάθεια στο Λιγκ Καπ, από όπου αποκλείστηκε λόγω αναχώρησης για άλλο τουρνουά, καθώς και χωρίς σοβαρές πιέσεις προκρίθηκαν στα πλέι-οφ του Champions League. Οι «κόκκινοι» έχουν φύγει για τα καλά από τους διώκτες τους, έχοντας κερδίσει στους πρόσφατους αγώνες την Κρίσταλ Πάλας (1:2), την Μπράιτον (2:1), την Έβερτον (5:2), την Μπόρνμουθ (0:3) και την Γουότφορντ (2:0).

Πρόβλεψη

Η Λέστερ εντός έδρας αυτή τη σεζόν μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Η Λίβερπουλ φαίνεται ασυγκλόνητη και σίγουρη, ακόμη και χωρίς τους Fabinho και Matipa, έτσι θα είναι δύσκολο να σπάσει ο αντίπαλος την ομάδα του Κλοπ εντός έδρας. Η Λέστερ θα επιτίθεται πολύ, πράγμα που θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν στις αντεπιθέσεις. Ως εκ τούτου, αξίζει να περιμένουμε τα αμοιβαία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *