The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον Σλάβια Πράγας: προγνωστικά για στοίχημα

Soccer Football - Europa League - Round of 32 Second Leg - Leicester City v Slavia Prague - King Power Stadium, Leicester, Britain - February 25, 2021 Slavia Prague's Ondrej Lingr and Oscar Dorley celebrate after the match REUTERS/Hannah Mckay

Europa League – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο του Πολωνικού Στρατού

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Σλάβια Πράγας, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στα πλέι οφ των προκριματικών του Europa League.

Η Λέγκια ήταν πολύ τυχερή στο πρώτο παιχνίδι.

Πρωταθλήτρια Πολωνίας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από τον πρώτο προκριματικό γύρο στο Champions League, η ομάδα κατάφερε να περάσει τη Μπούντα/Γκλιμτ και τη Φλόρα, αλλά δεν νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 1:1 εκτός έδρας και 0:1 εντός έδρας. Στην εγχώρια αρένα ο σύλλογος μετράει 2 νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής, γεγονός που του επιτρέπει να βρίσκεται μόνο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού οι ανταγωνιστές είχαν περισσότερες μάχες. Η Λέγκια δεν τραβάει στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ θα μπορούσε να δείξει τον εαυτό του. Με τον αντίπαλο στα πλέι οφ της πρόκρισης σίγουρα δεν ήταν τυχερή, αλλά οι πιθανότητες να περάσει δεν είναι άσχημες, δεδομένου του αποτελέσματος της πρώτης συνάντησης, όπου τους Πολωνούς βοήθησε πολύ η τύχη.

Οι Τσέχοι ήρθαν για να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη

Η Σλάβια ξεκίνησε επίσης από την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αμέσως από τον τρίτο γύρο, όπου ηττήθηκε από τη Φερεντσβάρος 0:2 εκτός έδρας και 1:0 εντός έδρας. Και στις δύο συναντήσεις οι Τσέχοι είχαν μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά εντός έδρας, αλλά απέτυχαν στην εφαρμογή, η κλασσική περίπτωση που συνεχίζει αυτός που δεν παίζει καλύτερα. Η Σλάβια ήταν άτυχη στην πρώτη συνάντηση με τη Λέγκια, όπου το πλεονέκτημα ήταν συντριπτικό. Το κύριο πρόβλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι η κακή εφαρμογή. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, καταφέρανε να κερδίσουν τέσσερα στα τέσσερα ματς.

Πρώτη συνάντηση

Στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και ο αντίπαλος είχε κάτι να απαντήσει. Οι ομάδες σημείωσαν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού – 2:2, αλλά δεν σημείωσαν τίποτα στο δεύτερο, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Τα στατιστικά των σουτ είναι εντυπωσιακά, 17:3 υπέρ του τσεχικού συλλόγου, η Λέγκια έχει δύο σουτ στο δοκάρι και δύο γκολ, φανταστική αποτελεσματικότητα.

Πρόβλεψη

Αρχικά, οι πιθανότητες για τις ομάδες σε αυτή τη συνάντηση ήταν ίσες, αλλά στη συνέχεια οι αποδόσεις για τη Σλάβια λογικά μειώθηκαν. Πολλοί είδαν ότι ο σύλλογος Τσεχίας δεν κέρδισε ως εκ θαύματος την πρώτη συνάντηση, οπότε μπορεί να θεωρηθεί το φαβορί του δεύτερου παιχνιδιού. Η Λέγκια δεν θα παίζει πλέον τόσο παθητικά εντός έδρας, αλλά θα είναι δύσκολο για τους Πολωνούς να νικήσουν έναν τέτοιο αντίπαλο. Θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων εδώ· συνολικά η Σλάβια το αξίζει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σλάβια Πράγας με απόδοση 2,08.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *