The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον Κορκ Σίτι

Legia(Pol)-CorkCity(Irl)-17.07

Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Στάδιο του Πολωνικού Στρατού

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 17 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ. στη Βαρσοβία στο Στάδιο του Πολωνικού Στρατού στο δεύτερο ματς των 16 των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Λέγκια Βαρσοβίας θα φιλοξενήσει την Κορκ Σίτι. Στο πρώτο παιχνίδι οι Πολωνοί κέρδισαν 1:0 εκτός έδρας.

Η Λέγκια Βαρσοβίας, λαμβάνοντας υπόψη τους φιλικούς αγώνες, δεν χάνει στα 14 συνεχόμενα ματς, ξεκινώντας από τις 18 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η πολωνική ομάδα σημείωσε 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το 2018 η Λέγκια Βαρσοβίας εντός έδρας πραγματοποίησε 10 επίσημους αγώνες, κέρδισε εφτά και έχασε τρεις φορές. Η τρέχουσα σειρά νικών στην έδρα της αποτελείται από 4 αγώνες και διαρκεί από τις 18 Απριλίου με διαφορά τερμάτων 10:4.

Εάν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας τώρα υπάρχει διάλειμμα, οι Ιρλανδοί παίζουν ενεργά. Η Κορκ Σίτι με 57 βαθμούς στο ενεργητικό της και διαφορά τερμάτων 46:16 βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα η ομάδα δεν έχει τύχη, έχοντας χάσει εντός έδρας 0:1, είναι δύσκολο να βασιστείτε στη νίκη εκτός έδρας. Το 2018 οι Ιρλανδοί εκτός έδρας τους πραγματοποίησαν 15 παιχνίδια, σημειώνοντας οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Οι Πολωνοί κέρδισαν εκτός έδρας, έπαιξαν πιο δυνατά από τους γηπεδούχους εκείνου του αγώνα, και κατά 99% εξασφάλισαν τη θέση στον επόμενο γύρο. Τώρα, η Λεγία θα πρέπει να επιβεβαιώσει την κλάση και το επίπεδό της, χαρίζοντας ευχαρίστηση στους οπαδούς της και με σιγουριά να κάνει βήμα στον προημιτελικό, γεμίζοντας έτσι τον πίνακα των συντελεστών της ΟΥΕΦΑ της Πολωνίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λέγκια Βαρσοβίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *