The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Торино-02.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Την Τρίτη θα υπάρξει αρκετά έντονο πρόγραμμα ποδοσφαίρου. Ειδικά στην Αγγλία, αλλά και στην Ιταλία θα διεξαχθεί ένας αγώνας. Η Λάτσιο και η Τορίνο ήταν να το παίξουν ακόμα στον 25ο γύρο, αλλά ο κοροναϊός απέτρεψε. Βρήκαν «παράθυρο» γι’ αυτόν μόλις τώρα, λίγο πριν από το τέλος. Πώς θα είναι η συνάντηση «αετών» και «ταύρων»;

Η Λάτσιο αναμενόμενα δεν μπόρεσε να διατηρήσει το επίπεδο της περασμένης σεζόν

Οι «αετοί» ήταν μια από τις ανακαλύψεις του προηγούμενου ιταλικού πρωταθλήματος. Ακόμα και μετά την επιβράδυνση μετά το ολικό lockdown, οι παίκτες του Simone Inzaghi κατάφεραν να διατηρήσουν τις θέσεις τους τουλάχιστον στο κουαρτέτο των ισχυρότερων και, ως αποτέλεσμα, επέστρεψαν επιτέλους στο Champions League. Εκεί, ωστόσο, οι εμφανίσεις δεν ήταν θριαμβευτικές. Στο ομαδικό στάδιο παραλίγο να χάσουν εντός έδρας από την Μπριζ στον τελευταίο γύρο, διατηρώντας τη 2η θέση τους, μόνο για να χάσουν και στους δύο αγώνες από την Μπάγερν Μονάχου στους 16. Στη Serie A ο διαγωνισμός ήταν ήδη πολύ πυκνός, και πολύ γρήγορα ο Ρωμαϊκός σύλλογος εκδιώχθηκε έξω από το κουαρτέτο των ηγετών. Και είναι ήδη σαφές ότι δεν θα επιστρέψετε εκεί, οι πιθανότητες είναι μόνο μαθηματικές. Ούτε θα πέσει πιο κάτω από την κορυφή-6, το Europa League σίγουρα δεν θα φύγει πουθενά. Αλλά αυτό δεν εξηγεί 0-2 με τη Ρόμα στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η Τορίνο είχε μια δύσκολη σεζόν, αλλά σύντομα μπορεί επιτέλους να χαλαρώσει

Τα «ρόδια» πρέπει, από την άποψη του επιπέδου τους, για εκείνους τους παίκτες που έχουν στην ομάδα τους, να είναι κάπου κοντά στη Λάτσιο. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι η πρώτη χρονιά που η απειλή να πέσει στην τάξη παραμένει σχετική για έναν φιλόδοξο σύλλογο. Με τον Ντάβιντε Νικόλα η ομάδα κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού. Φυσικά, ακόμη και τώρα υπάρχουν πολύ οδυνηρές ήττες, όπως 0-7 με τη Μίλαν στις 12 Μαΐου. Ακολούθησαν 1-4 με τη Σπέτσια. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια: στον τελευταίο γύρο, στις 23 Μαΐου, θα παίξουν εναντίον της Μπενεβέντο, η οποία έχει μείνει πίσω, άλλα όχι απελπιστικά. Θεωρητικά, θα μπορούσαν να φυλάξουν ενέργεια για αυτό το παιχνίδι με το «γείτονα από κάτω». Τι θα αποφασίσει το προπονητικό επιτελείο, ποιους παίκτες θα επιλέξουν για τον επερχόμενο αγώνα και ποιοι θα μείνουν για τον 38ο γύρο;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λάτσιο κέρδισε 3 αγώνες στη σειρά. Αλλά δεν ήταν όλα τόσο εύκολα για τους «αετούς» με τους «ταύρους», το Νοέμβριο έχαναν 2-1 και 3-2 στο Τορίνο (στο 87ο λεπτό), αλλά στο τέλος εξασφάλισαν νίκη, σημειώνοντας το 95η και 98ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο πρέπει να απολογηθεί για την ήττα στο ντέρμπι. Και η άφιξη της Τορίνο, που δέχτηκε 11 γκολ στους δύο τελευταίους γύρους, είναι εξαιρετικός λόγος για αυτό. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1  με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *