The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρώμη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Roma-01.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Η σεζόν 2019/20 της Σέριε Α’ Ιταλίας θα μπορούσε να γίνει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους εξακολουθεί να είναι το φαβορί του αγώνα για το χρυσό, η Νάπολι ενισχύθηκε καλά, η Ίντερ διόρισε έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο στη γέφυρα του προπονητή και είχε διεξήχθη πολύ δυνατή εκστρατεία μεταφοράς, η Ρόμα και η Μίλαν ανανεώνονται, η Λάτσιο και η Αταλάντα δεν σκοπεύουν να παραδοθούν. Ήδη στον δεύτερο γύρο, εκτός από τη μάχη μεταξύ Tορίνιων και Ναπολιτάνων, περιμένουμε το ρωμαϊκό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, σε μια τόσο βασική αντιπαράθεση, επιπλέον, καμία πλευρά δεν θα βγάλει λεωφορείο.

Λάτσιο

Η Λάτσιο δεν πέτυχε στο τοπ- 4 την περασμένη σεζόν. Η ενδεκάδα του Φιλίπο Ιντζάγκι πήρε μόνο την 8η θέση. Σε πολλά αυτή η αποτυχία οφείλεται στην πώληση του Φελίπε Άντερσον και στην απώλεια της βέλτιστης φόρμας του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Αλλά οι «Λατσιάλι» συνέχισαν να ευχαριστούν τους οπαδούς με επιθετικό ποδόσφαιρο. 56 σκοραρισμένα γκολ είναι το έκτο καλύτερο αποτέλεσμα της Σέριε Α’ Ιταλίας, 46 γκολ που δέχτηκαν είναι το έβδομο χειρότερο. Οι αγώνες κόντρα στη Ρόμα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικοί. Λάτσιο κατάφερε να νικήσει τους «λύκους» εντός έδρας (3:0) και να χάσει με μεγάλο σκορ εκτός έδρας (3:1).

 

Το καλοκαίρι οι «Λατσιάλι» επέστρεψε από την ενοικίαση το Romulo και το Cáceres. Ο σύλλογος αποφάσισε να διατηρεί τους ηγέτες, και το καταφέρνει μια χαρά. Στον πρώτο γύρο η ομάδα εκτός έδρα νίκησε συντριπτικά τη Σαμπντόρια (0:3). Η Λάτσιο είχε ωραία περίοδο εκτός σεζόν. Σε 7 αγώνες η ομάδα κέρδισε 7 νίκες, σε 5 αγώνες και οι δύο ομάδες κατάφεραν να σκοράρουν. Το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας δεν εγείρει ερωτήσεις. Οι Correa, Ιμόμπιλε, Alberto και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σίγουρα θα μπορέσουν να ανοίξουν το τέρμα της Ρόμα. Αλλά η άμυνα μπορεί να αποτύχει στους γηπεδούχους. Την περασμένη σεζόν η ομάδα έχανε περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Ρόμα

Η Ρόμα κάλεσε τον Πάουλο Φονσέκα στη θέση του προπονητή. Ο Πορτογάλος υποστηρίζει τις ιδέες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο ρωμαϊκός σύλλογος κάνει αναδιάρθρωση για κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Οι «λύκοι» διαθέτουν όλους τους απαραίτητους πόρους για την επιτυχή αναδιάρθρωση. Στον πρώτο γύρο η Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι με την Τζένοα πήρε μόνο 1 βαθμό (3:3). Αναμένω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι η αρχή της τάσης της πληθώρας των σκοραρισμένων γκολ στις μάχες των Ρωμαίων.

 

Το καλοκαίρι η  Ρόμα ενισχύθηκε πολύ ωραία. Έχασαν τους Μανωλά, Ελ Σαράουι και Στίβεν Ν’ Ζόνζι, απέκτησαν τον Ντιαουαρά, τον Σπινατσόλα, τον Ζαπακόστα, τον Vereta, το Μαντσίνι και τον Πάου Λόπεθ, νοίκιασαν το Smalling. Μέχρι στιγμής, όλα φαίνονται λογικά. Ο Πάουλο Φονσέκα αγοράζει ποδοσφαιριστές για κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Οι Πορτογάλοι δεν προτίθενται να αποκλίνει από τις αρχές, και τώρα θα είναι δύσκολο να το κάνει αυτό από πλευράς πόρων. Για 7 αγώνες πριν την έναρξη της σεζόν 6 φορές οι ομάδες αντάλλαξαν γκολ και σκόραραν για δύο τουλάχιστον από τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Το ρωμαϊκό ντέρμπι είναι τέντωμα των νεύρων. Ανεξάρτητα από τη θέση των ομάδων στην κατάταξη, η καθεμία χρειάζεται άγρια τη νίκη. Επιθετικό ποδόσφαιρο είναι άσσος και των δύο ομάδων, αλλά στην άμυνα όλα δεν είναι τόσο ομαλά. Στις τελευταίες 5 προσωπικές συναντήσεις, τρεις φορές οι ομάδες έπαιξαν με το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν. Πιστεύω ότι θα έχουμε αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι θα σκοράρουν με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *