The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Roma-15.04

Σέριε Α’ Ιταλίας

Στάδιο Olimpico, Ρώμη

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του πλησιέστερου Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη θα είναι το ρωμαϊκό ντέρμπι, στο οποίο η Λάτσιο θα φιλοξενήσει τη Ρόμα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρίες στοιχημάτων στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, παικτών της Ρόμα, οι οποίοι είχαν δύο ημέρες περισσότερο για να προετοιμαστούν ποιοτικά για την αναμέτρηση. Ταυτόχρονα μην ξεχνάτε ότι τώρα για τη Λάτσιο έμεινε μόνο ένα τουρνουά τη σεζόν, η Σέριε Α’, ενώ η Ρόμα συνεχίζει να αγωνίζεται σε δύο μέτωπα.

Τρίτοι

Η Λάτσιο δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνίζεται για το scudetto, επειδή η διαφορά των “αετών” από την κορυφαία Γιουβέντους είναι πάνω από 20 βαθμούς. Η ομάδα του Simeone για το υπόλοιπο της σεζόν έχει ως στόχο την πρόκριση στην πρώτη τετράδα της Σέριε Α’, η θέση αυτή θα επιτρέψει στους «ουράνιους» να ξεκινήσουν στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Πριν από την ήττα από τους Αυστριακούς η Λάτσιο σε τρία παιχνίδια στη σειρά μόνο κέρδιζε.

Τέταρτοι

Πριν από την επερχόμενη περιοδεία η Ρόμα βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη της Σέριε Α’, έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τη Λάτσιο, αλλά χάνει από τον ανταγωνιστή της σε δευτερογενείς δείκτες. Αν η Λάτσιο αποκλείστηκε από το Europa League, χάνοντας στο Σάλτσμπουργκ, η Ρόμα κατάφερε να κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση αυτής της σεζόν, έχοντας νικήσει την καταλονική Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση των δύο αγώνων. Ταυτόχρονα, εάν η Λάτσιο πριν το δεύτερο παιχνίδι με τους “ταύρους” ήταν σε άριστη κατάσταση, η Ρόμα έχασε δύο φορές στη σειρά: από την Μπαρτσελόνα και την Μπενεβέντο.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου, αλλά στην πλευρά της Λάτσιο θα υπάρξει το υψηλό κίνητρο στο τουρνουά. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Ρόμα κατάφερε να συνέλθει ηθικά μετά από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *