The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Ювентус-20.11

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Stadio Olimpico

Ήδη στη φάση των 32 του Europa League, σχηματίστηκε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι Λάτσιο – Πόρτο, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Ρωμαίοι πρέπει να παίξουν ενεργά

Η Λάτσιο αυτή τη σεζόν θέλει με κάθε θυσία να μπει στο Champions League, να μπει στην πρώτη τετράδα της Serie A ή να κερδίσει το Europa League. Ο δεύτερος δρόμος μοιάζει σχεδόν φανταστικός, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμη και ο γύρος των 32 της διοργάνωσης θα είναι δύσκολο να περάσει. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι έκτη στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι σημείωσαν ισοπαλία εκτός έδρας στην τελευταία τους μάχη στη Serie A με την Ουντινέζε – 1:1, έχοντας χάσει την ευκαιρία να πλησιάσουν την τετράδα. Οι Ρωμαίοι έχουν τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση, επιπλέον, ο Immobile μπορεί να χάσει το παιχνίδι.

Η Πόρτο είναι ένας πολύ έμπειρος μαχητής των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Οι «δράκοι» νιώθουν άνετα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση σε οποιοδήποτε επίπεδο, αυτή τη φορά η ομάδα έφτασε στα πλέι οφ του Europa League, αν και ήταν κοντά στην αποχώρηση από τον όμιλο του Champions League. Για την Πόρτο προτεραιότητα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα, όπου η ομάδα προηγείται με 6 βαθμούς διαφορά. Στον τελευταίο γύρο, ο γίγαντας της Πορτογαλίας κέρδισε εκτός έδρας τη Μορεϊρένσε με σκορ 1:0. Οι «δράκοι» έχουν δύο απώλειες προσωπικού πριν από το ρεβάνς.

Προηγούμενες συναντήσεις

Στο πρώτο ματς οι Ρωμαίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που δεν προκάλεσε πανικό στους παίκτες της Πόρτο, οι οποίοι ισοφάρισαν σκορ πριν την ανάπαυλα. Οι «δράκοι» έδρασαν πιο ενεργά και μπόρεσαν να αρπάξουν τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο – 2:1. Ήρωας της συνάντησης ήταν ο Ισπανός επιθετικός Τόνι Μαρτίνεθ, ο οποίος σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Μετά το πρώτο ματς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα ελάχιστο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αν και η Πόρτο δείχνει πιο οργανωμένη. Θα είναι μια αναμέτρηση δύο συλλόγων υψηλού επιπέδου. Θεωρούμε ότι το στοίχημα Χ2 υπόσχεται πολλά, οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *