The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2020

Lazio-Napoli-11.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στις 11 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο Stadio Olimpico (Ρώμη)θα πραγματοποιηθεί μονομαχία του 19ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας με τη συμμετοχή των συλλόγων Λάτσιο και Νάπολι.

Λάτσιο

Οι «Αετοί» κυριολεκτικά άνοιξαν τα φτερά τους και ανέβηκαν προς τα πάνω στη Σέριε A Ιταλίας και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η Λάτσιο δεν γνωρίζει ήττες στη Σέριε A από τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, έχοντας συγκεντρώσει αυτή τη φορά ένα ωραίο σερί 12 αγώνων χωρίς ήττες. Επίσης οι «Biancocelesti» ανανέωσαν τη συλλογή τους με ένα άλλο τρόπαιο, κερδίζοντας τη Γιουβέντους στο Σούπερ Καπ με σκορ 3:1 στον τελικό. Αλλά στον αγώνα του 18ου γύρου του πρωταθλήματος οι «αετοί» ήταν τυχεροί, καθώς η ομάδα κατάφερε να νικήσει την Μπρέσια 2:1 εκτός έδρας. Η Λάτσιο έχασε πρώτη στο τέρμα της γκολ και δεν μπορούσε με τίποτα να ισοφαρίσει, αλλά στο 40ο λεπτό ο αντίπαλος παρέμεινε στη μειοψηφία και οι τύπο του Σιμόνε Ιντζάγκι είχαν περισσότερη ελευθερία. Ως αποτέλεσμα, ο Τσίρο Ιμόμπιλε σημείωσε διπλό, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα νίκη. Οι «Biancocelesti» βρίσκονται στην 3η θέση στη Σέριε A με 39 βαθμούς και με διαφορά τερμάτων 40:17.

Νάπολι

Η Νάπολι δεν μπορεί να καυχηθεί με τέτοια σταθερότητα, οι Ναπολιτάνοι εναλλάσσονται νίκες με ήττες, εξαιτίας των οποίων η ομάδα δεν μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη θέση της στο πρωτάθλημα. Στον προηγούμενο γύρο οι «Azzurri» νίκησαν τη Σασουόλο 2:1 εκτός έδρας και στον τελευταίο αγώνα η ενδεκάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχασε από την Ίντερ 1:3 εντός έδρας. Οι «παρτενοπέι» είχαν περισσότερο έλεγχο της μπάλας, καθώς στην επίθεση η ομάδα έτρεχε όχι χειρότερα από τον αντίπαλο, αλλά οι Ναπολιτάνοι δεν κατάφερναν στην εφαρμογή. Ο Milik σημείωσε το μοναδικό γκολ για την ομάδα στο 39ο λεπτό, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή η Νάπολι ήταν έχανε 0:2. Οι «Azzurri» βρίσκονται στην 8η θέση στην κατάταξη με 24 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 28:25.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο φαίνεται καλή αυτή τη σεζόν, η ομάδα ενεργεί με σιγουριά σε κάθε αγώνα, χάρη σ’ αυτό οι «αετοί» είναι ήδη δίπλα στους ηγέτες του πρωταθλήματος. Η Νάπολι ψάχνει μόνο για τον δικό της δρόμο, η ομάδα ανοικοδομείται, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για σταθερότητα στο παιχνίδι ακόμα. Έτσι, οι «Biancocelesti» θα κερδίσουν στον επερχόμενο αγώνα, καθώς, με την υποστήριξη των κερκίδων, δεν θα παρατηρήσουν τον αντίπαλο σε κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *