The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Лацио-Наполи-27.02_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, 9:50 μ.μ.

Stadio Olimpico

Την Κυριακή η Ρώμη θα φιλοξενήσει τον αγώνα της εικοστής έβδομης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ Λάτσιο και Νάπολι.

Λάτσιο

Η Λάτσιο είχε ωραία χρονική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας νίκησε τη Σαλερνιτάνα (3:0), τη Φιορεντίνα (3:0) και τη Μπολόνια (3:0), σημειώνοντας ισοπαλία 0:0 με την Αταλάντα και 1:1 με την Ουντινέζε. Έτσι, οι «αετοί» έχουν σχεδόν πλησιάσει τη ζώνη του Champions League – τώρα είναι έκτοι με 43 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 53:40.

Νάπολι

Ενώ η Νάπολι είναι τρίτη με 54 βαθμούς, συμπληρωμένους με στατιστικά γκολ 47:18. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από τρεις σερί νίκες επί των Μπολόνια (2:0), Σαλερνιτάνα (4:1) και Βενετία (2:0), οι Παρτενοπέι σκόνταψαν σε μονομαχίες με Ίντερ (1:1) και Κάλιαρι (1:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες επικεντρώνονται στη νίκη και θα επιτίθενται πολύ για να πετύχουν τους στόχους τους. Οπότε περιμένω γκολ και από τη Λάτσιο και από τη Νάπολι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *