The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μπολόνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Lazio-Bologna-20.05
Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Olympico, Ρώμη

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου στη Ρώμη στο Στάδιο Ολύμπικο θα πραγματοποιηθεί ο 37ος γύρος της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου θα συναντηθούν η Λάτσιο και η Μπολόνια. Η συνάντηση μεταξύ αυτών των αντιπάλων στην πρώτη φάση κατέληξε στη νίκη των “αετών” με σκορ 0:2. Στην επερχόμενη αναμέτρηση οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, αλλά είναι απίθανο να ανακάμψουν πλήρως μετά το παιχνίδι του κυπέλλου. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο – Μπολόνια.

Λάτσιο εκπλήρωσε τον κύριο στόχο

Αυτή τη στιγμή η Λάτσιο βρίσκεται στην όγδοη θέση στο πρωτάθλημα Ιταλίας και έχει 58 βαθμούς στο ενεργητικό. Στα τελευταία δύο παιχνίδια τους πρωταθλήματος εντός έδρας η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι υπέστη ήττες. Σε αυτές τις συναντήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν από την Κιέβο με σκορ 1:2 και την Αταλάντα 1:3. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα οι «αετοί» στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας νίκησαν την Αταλάντα με σκορ 0:2, και έτσι κέρδισαν το εισιτήριό τους για το Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι τελειώνουν τη σεζόν

Με 40 βαθμούς η Μπολόνια βρίσκεται στην 14η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας. Εκτός έδρας στην τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Sinisa Mikhailovich κέρδισε μόνο δύο νίκες στο πρωτάθλημα Ιταλίας, σημειώνοντας ταυτόχρονα έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτές τις αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 17 και έχασαν 31 γκολ. Στον τελευταίο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας οι “κόκκινο-μπλε” με σκορ 4:1 νίκησαν συντριπτικά την Πάρμα.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι είναι στην πλευρά της Λάτσιο. Ωστόσο, οι “Ρωμαίοι” μετά τη νίκη στο Κύπελλο Ιταλίας θα είναι σε θέση να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να περιμένουμε τη νίκη τους. η Πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα: νίκη της Μπολόνια ή ισοπαλία με απόδοση 1,75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *