The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-AC Milan-25.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Olympico, Ρώμη

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, 7:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 13ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία στην οποία η Λάτσιο Ρώμης θα φιλοξενεί τη Μίλαν στην έδρα της. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι μπορούν να αποκαλούνται άμεσοι ανταγωνιστές για τη θέση στη ζώνη του Champions League και οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτό το ζεύγος είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου, οι «αετοί» παίζουν αρκετά καλά στο Olimpico, ειδικά στους αγώνες με τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω στο βαθμολογικό πίνακα.

Στη 4η θέση

Για τη Λάτσιο είναι σημαντικό να κερδίσει την Κυριακή, σε αυτή την περίπτωση οι «αετοί» θα είναι σε θέση να αυξήσουν το χάντικαπ από τον αγωνιστή έως 4 βαθμούς. Πριν από την παύση στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων η Λάτσιο στις τρεις τελευταίες συναντήσεις δεν έχασε ποτέ, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «ουράνιοι» νίκησαν τη ΣΠΑΛ 4:1 και τη Μαρσέιγ 2:1, εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία με τη Σασουόλο 1:1. Πριν από τον 13ο γύρο η Λάτσιο βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς στο ενεργητικό.

Ασταθής Μίλαν

Η Μίλαν είναι μία από τις πιο δύσκολα προβλέψιμες ομάδες στη Σέριε Α’. Ταυτόχρονα, μετά τους 12 γύρους η ενδεκάδα του Γκατούζο βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς στο ενεργητικό. Δύο μονάδες πίσω είναι η Ρόμα και η Σασουόλο. Στην τρέχουσα σεζόν, περισσότερο από ποτέ, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τη τελική πρόκριση στο TOP-4. Εκτός έδρας η Μίλαν έπαιξε έξι αγώνες στους οποίους σημείωσε +2 =2 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 9:7.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο στο Olimpico παίζει δυνατά, χάνει σπάνια, ειδικά στο επίπεδο της Σέριε Α’. Η Μίλαν παίζει τους καλύτερους αγώνες της στο Σαν Σίρο, εκτός έδρα  οι «κόκκινο-μαύροι» έχουν συχνά προβλήματα με τα αποτελέσματα. Εάν οι «διάβολοι» μπορέσουν να φέρουν τουλάχιστον ένα βαθμό από τη Ρώμη, αυτό μπορεί να θεωρηθεί νίκη για την ομάδα του Γκατούζο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λάτσιο δε θα χάσει + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *