The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Милан-26.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο – Μίλαν, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον 33ο γύρο της Σέριε Α Ιταλίας.

Οι Ρωμαίοι εξακολουθούν να ονειρεύονται την κορυφή-4

Η Λάτσιο έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν και βγήκε κιόλας από το όμιλο, αλλά έχασε χωρίς πολλές πιθανότητες στους 16 από τη Μπάγερν Μονάχου. Στην Σέριε A οι Ρωμαίοι δεν είναι τόσο επιτυχημένοι, ο σύλλογος καταλαμβάνει την έκτη θέση, 7 βαθμούς πίσω από το πρώτο επιθυμητό κουαρτέτο, αν και υπάρχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Το παιχνίδι του τελευταίου γύρου ενάντια στον άμεσο αντίπαλο της Νάπολι ήταν πολύ σημαντικό, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι απέτυχαν, χάνοντας με σκορ 2:5. Έτσι ο σύλλογος διέκοψε ένα ευχάριστο σερί των πέντε νικών. Οι Escalante και Luis Filipe θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Η Μίλαν άφησε τους ανταγωνιστές να πλησιάσουμε πολύ κοντά

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «ερυθρόμαυροι» είχαν προβάδισμα στη Σέριε A, αλλά όπως είχε προβλεφθεί δεν μπορούσαν να μείνουν στην κορυφή. Το κύριο καθήκον του συλλόγου είναι απλώς να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, τώρα η Μίλαν είναι δεύτερη, δεν υπάρχουν πιθανότητες για κατάκτηση τίτλου στο πρωτάθλημα, ενώ οι διώκτες Αταλάντα και Γιουβέντους είναι μόνο ένα βαθμό πίσω, η πέμπτη Νάπολι βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών. Η ήττα στον τελευταίο γύρο από τη Σασουόλο 1:2 ήταν εντελώς ακατάλληλη, οι Μιλανέζοι είχαν προβάδισμα στο σκορ, αλλά μετά ο νεαρός επιθετικός Giacomo Raspadori βγήκε σε αλλαγή και έγινε ο «εκτελεστής» που σημείωσε διπλό. Ο Ibrahimovic και ο Hernandez δεν θα παίξουν για τη Μίλαν λόγω τραυμάτων, ενώ η συμμέτοχη του Maldini είναι αμφισβητήσιμη.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος γύρος αγώνων αξίζει να θυμηθούμε, τότε η Μίλαν ηγήθηκε με σκορ 2:0 μέχρι το 17ο λεπτό, ωστόσο οι Ρωμαίοι δεν έχασαν την ψύχη και κάλυψαν γρήγορα ένα γκολ. Ήδη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου το σκορ ήταν ίσο. Όλα πήγαιναν για ισοπαλία, αλλά ήδη σε παράταση οι Μιλανέζοι κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη – 3:2.

Πρόβλεψη

Αρχικά οι φορείς στοιχημάτων προσέφεραν ίσες αποδόσεις για την επιτυχία των ομάδων, αλλά τώρα η Λάτσιο θεωρείται ένα μικρό φαβορί, οι οπαδοί στοιχημάτων πιστεύουν περισσότερο στους Ρωμαίους. Περιμένουμε σίγουρα ένα παιχνίδι με τρία αποτελέσματα, γιατί οι ομάδες πρέπει να κερδίσουν. Σε τέτοιες συνθήκες το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται πολύ αξιόπιστο (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *