The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

during the Serie A match between AC Milan and Hellas Verona at Stadio Giuseppe Meazza on February 2, 2020 in Milan, Italy.

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του 30ου γύρου της Σέριε A θα έχουμε μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιη Μίλαν, την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτό προσφέρει ο πόρος μας.

Οι Ρωμαίοι έχουν σοβαρές απώλειες προσωπικού

Η Λάτσιο έφυγε σε καραντίνα με μεγάλες ελπίδες, η ομάδα ήταν σε κίνηση και βρισκόταν στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρώτη Γιουβέντους μόλις ένα σημείο. Οι Ρωμαίοι έχασαν τον πρώτο τους αγώνα μετά την επανεκκίνηση από την Αταλάντα 3:2, κερδίζοντας 2:0 κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Μετά από αυτό οι παίκτες του Simone Inzaghi νίκησαν την Φιορεντίνα και Τορίνο σε δύσκολους αγώνες με το ίδιο σκορ 2:1. Επτά παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στον επερχόμενο αγώνα, ο καλύτερος σκόρερ της Σέριε Α αυτής της σεζόν, Ciro Immobile, έχει υπερβεί σε κίτρινες κάρτες, για τον ίδιο λόγο και ο Caichedo δεν θα παίξει, άλλοι παίκτες έχουν τραύματα.

Απρόβλεπτη Μίλαν

Τα διάλειμμα ήταν ευεργετικό για την ομάδα, φαίνεται τώρα καλή. Η Μίλαν σημείωσε 7 πόντους σε τρεις αγώνες μετά την επανεκκίνηση, νικώντας τη Λέτσε 4:1 και τη Ρόμα – 2:0, καθώς σημείωσε μια απροσδόκητη ισοπαλία με το αουτσάιντερ ΣΠΑΛ 2:2. Όσο για την ισοπαλία στον τελευταίο γύρο, οι Μιλανέζιοι γενικά έχαναν 0:2, η ομάδα ισοφάρισε στην παράταση. Στην κατάταξη ο σύλλογος κατατάσσεται έβδομος, δύο βαθμούς πίσω από την έκτη Νάπολι. Η Μίλαν θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στη ζώνη των Eurocup.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, αλλά αν θυμάστε τον τελευταίο αγώνα, την εκτός έδρας νίκη κέρδισαν οι Ρωμαίοι με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη και παίζει στο γήπεδο της, γεγονός που δίνει λόγο να θεωρήσουμε τους Ρωμαίους ως μικρά φαβορί. Οι απώλειες προσωπικού μπορούν να επηρεάσουν τη νίκη των γηπεδούχων, σημειώνουμε το γεγονός ότι  Μίλαν είναι τώρα σε καλή κατάσταση και μπορεί να δώσει αξιοπρεπή μάχη. Σας συνιστούμε να ποντάρετε εδώ στο «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Κάθε ομάδα εδώ στοχεύει στη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *