The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για τον αγώνα

ROME, ITALY - APRIL 24: Francesco Acerbi of SS Lazio competes for the ball with Olivier Giroud of AC MIlan during the Serie A match between SS Lazio and AC Milan at Stadio Olimpico on April 24, 2022 in Rome, Italy. (Photo by Marco Rosi - SS Lazio/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Stadio Olimpico
Αυτή η περιοδεία στην ιταλική Serie A θα ολοκληρωθεί απροσδόκητα αργά, μόλις την Τρίτη. Για το τέλος οι διοργανωτές επιφυλάσσουν, ίσως, την κεντρική αναμέτρηση του γύρου: η Μίλαν θα έρθει στη Ρώμη για να παίξει με τη Λάτσιο. Maurizio Sarri vs Stefano Pioli – ποιος θα κερδίσει; Οι δημοσιογράφοι του site παρουσίασαν ατομική εκδοχή του προγνωστικού για τον κεντρικό αγώνα της 24ης Ιανουαρίου 2023.
Η Λάτσιο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο top-4 αυτή τη σεζόν
Οι ‘αετοί» το 2021 έμειναν χωρίς έναν μακροχρόνιο τεχνικό, τον Simone Inzaghi. Αλλά αυτό το πρόβλημα άνοιξε ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες, ευτυχώς, κατάφεραν να προσελκύσουν τον Μαουρίτσιο Σάρι στην πρωτεύουσα. Μαζί του ήδη την περασμένη σεζόν είχαν καλύτερα αποτελέσματα από το 2020/2021. Φυσικά, οι «αετοί» θα ήθελαν να ανεβάσουν περισσότερα τους ρυθμούς και φαίνεται ότι το προπονητικό επιτελείο ήταν έτοιμο να θυσιάσει το Europa League για αυτό (τερμάτισαν στην 3η θέση σε έναν αρκετά απλό όμιλο με μοναδική έκβαση). Περιοδικά, ήταν δυνατό να ανέβουν στην τετράδα των κορυφαίων του Calcio, αλλά παρεμβαίνουν αστοχίες, όπως το 1-2 Ιανουαρίου με τη Λέτσε και το 2-2 εντός έδρας με την Έμπολι. Και μόλις την περασμένη Κυριακή νίκησαν τη Σασουόλο με σκορ 2:0.
Η Μίλαν δεν εντυπωσιάζει τον χειμώναΛάτσιο εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για τον αγώνα
Οι «ροσονέρι» την περασμένη σεζόν κατάφεραν να κερδίσουν επιτέλους τον αγώνα για το «Scudetto». Πριν από αυτό, η διαμάχη για το τίτλο στο πρωτάθλημα είχε χαθεί από τον έναν γείτονα, την Ίντερ, αλλά ο Στέφανο Πιόλι και οι παίκτες του κατάφεραν να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί. Ωστόσο, είναι πάντα πιο δύσκολα να υπερασπίζεσαι τη θέση #1. Το φθινόπωρο τα αποτελέσματα ήταν γενικά καλά, τόσο στην εγχώρια αρένα όσο και στο Champions League, όπου αυτή τη φορά κατάφεραν να φτάσουν στα πλέι οφ. Όμως μετά από την παύση, τον χειμώνα, οι «ερυθρόμαυροι» δεν εντυπωσιάζουν. Τη σεμνή Σαλερνιτάνα κατάφεραν να νικήσουν με 2-1, αλλά στη συνέχεια το πλεονέκτημα έδρας επί της Ρόμα χάθηκε, καθώς έχασαν στο Κύπελλο από τη Τορίνο. Ισοπαλία με τη Λέτσε μπορεί να ευχαριστήσει μόνο με το γεγονός ότι κατάφεραν να νικήσουν από το 0-2. Ενώ το Super Cup μετατράπηκε σε ένα καταστροφικό 0-3 με τη γειτόνισσα, την Ίντερ.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μίλαν κέρδισε και τα 3 ματς με τη Λάτσιο την περασμένη σεζόν, τόσο στο Calcio όσο και στο κύπελλο.
Πρόβλεψη
Οι φορείς στοιχημάτων εξακολουθούν να πιστεύουν περισσότερο στη Μίλαν. Αλλά η Λάτσιο δεν είναι κακή, και παίζει εντός έδρας, οπότε σίγουρα δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *