The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Κλουζ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Νοεμβρίου 2019

Лацио-Клуж-28.11b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Την Πέμπτη στο Ρωμαϊκό Stadio Olimpico θα παίξουν Λάτσιο και Κλουζ. Αν κοιτάξετε τα ονόματα των συλλόγων, οι Ιταλοί μοιάζουν σαφώς φαβορί. Αλλά χρειάζονται μόνο νίκη, η οποία, αν γίνει, θα αφήσει μόνο τις μαθηματικές πιθανότητες για τα πλέι-οφ. Οι «αετοί» θα αγωνιστούν σοβαρά, ή τα έχουν ήδη παρατήσει όλα στο Γιουρόπα Λιγκ; Κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα του 5ου γύρου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Λάτσιο πρέπει να πιστέψει σε ένα θαύμα

Οι «αετοί» έχουν πολύ καλή σεζόν, η οποία μπορεί να τους φέρει την πολυαναμενόμενη πρόκριση στην ομάδα των ηγετών. Για πολλά χρόνια οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν μόνο καλοί στο κύπελλο, αλλά στη Σέριε A δεν έφταναν στη ζώνη του Champions League, κοιτάζοντας με ζήλια τις επιτυχίες του βασικού αντιπάλου τους, της Ρόμα, ακόμη και την άτακτης Αταλάντα. Αλλά τώρα η ομάδα άφησε να περάσει μπροστά μόνο το ζεύγος των μεγιστάνων που αγωνίζονται για «scudetto», Γιουβέντους και Ίντερ. Σε 13 γύρους οι «Laziale» σημείωσαν 27 βαθμούς, είναι 2 βαθμούς μπροστά από την εντυπωσιακή Κάλιαρι, και από τους συνηθισμένους ανταγωνιστές Νάπολι, Ρόμα, Μίλαν. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι ιδιαίτερα καλός, έχει ήδη σκοράρει 15 γκολ, ο πλησιέστερος επιθετικός έχει ένα τρίτο λιγότερο. Αλλά όλα πληρώνονται και η ρωμαϊκή ομάδα, εστιάζοντας στη Σέριε A, στην πραγματικότητα αποτυγχάνει στο Γιουρόπα Λιγκ. Και οι 4 αγώνες έληξαν με σκορ 2-1, αλλά μόνο μία φορά υπέρ των Ιταλών.

Η Κλουζ θα αρκεστεί και με ισοπαλία

Η Κλουζ  υπό τον Dan Petrescu εξασφαλίζει την κατάσταση της ισχυρότερης ομάδας στη Ρουμανία. Ηγείται και τώρα, η Viitorul είναι 2 βαθμούς πίσω της. Ταυτόχρονα, η ομάδα καταφέρνει να αποδώσει καλά και στο Γιουρόπα Λιγκ (η Σλάνια δεν την άφησε στο Τσάμπιονς Λιγκ τον τελευταίο γύρο προκριματικών). Οι Ρουμάνοι έχασαν μόνο από τη Ρέιντζερς στη Σκωτία, αλλά κέρδισαν τους άλλους τρεις αγώνες. Μετά τη νίκη επί της Ρεν δύο φορές με το ίδιο σκορ 1-0, παραμένει μόνο ο ελάχιστος στόχος να κερδίσουν ένα βαθμό. Οι Γάλλοι έχουν παραδοθεί εντελώς, ενώ η Λάτσιο έχει -6 και μπορεί μόνο με πολύ χαμηλή πιθανότητα να καλύψει την Κλουζ. Γενικώς η Κλουζ θα ικανοποιηθεί και με την ήττα με το σωστό σκορ.

Πρώτος αγώνας

Στον 1ο γύρο η Κλουζ απροσδόκητα (εκείνη την στιγμή) νίκησε την ομάδα από τη Σέριε A, και με έντονο πνεύμα. Τώρα μπορεί να χάσει στη Ρώμη σε 1 γκολ, για παράδειγμα, 2-3 ή 3-4.

Πρόβλεψη για τον αγώνα

Οι γηπεδούχοι αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό Calcho και πρέπει να καταλάβουν ότι ακόμη και η νίκη είναι λιγότερο από το 50% του δρόμου να μετακινήσουν την Κλουζ από τη δεύτερη θέση. Δεν είναι σίγουρο ότι η Λάτσιο θα προσπαθήσει στα σοβαρά, και δεν θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία για τον επόμενο γύρο της Σέριε A. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κλουζ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *