The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ζενίτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Зенит-24.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο Champions League έχει ήδη περάσει ο ισημερινός του γύρου. Μεσοβδόμαδα θα παίξουν τον 4ο γύρο και στο πλαίσιό του η Ζενίτ θα πάει στη Ρώμη για να παίξει εναντίον της Λάτσιο. Έχουν οι παίκτες του Σεργκέι Σεμάκ την ευκαιρία να αποδειχθούν άξιοι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας;

Η Λάτσιο εξακολουθεί να πάσχει από τις συνέπιες του κοροναϊού

Η Λάτσιο ανακατεύτηκε σε σκάνδαλο με τη «δημιουργική» της στάση απέναντι στα ιατρικά πρωτόκολλα. Έγραψαν ακόμη ότι οι κυρώσεις θα μπορούσαν να φτάσουν κιόλας αι σε αποβολή από τη Serie A. Αλλά φαίνεται ότι όλα θα τελειώσουν με έναν «ελαφρύ τρόμο». Το γεγονός ότι οι μολυσμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παίξουν επηρέασε τα αποτελέσματα αυτό το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένου του Champions League. Εκεί, οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν μια υπέροχη αρχή, νικώντας το φαβορί του κουαρτέτου, την Ντόρτμουντ, στο Stadio Olimpico. Οι φιλοξενούμενοι από το Ντόρτμουντ νικήθηκαν με σκορ 3:1, ο Ciro Immobile να έχει ένα γκολ και ένα ασίστ στον αγώνα με τον πρώην σύλλογό του. Εκτός έδρας, οι «αετοί», εξασθενημένοι από απώλειες προσωπικού, περιορίστηκαν μόνο σε ισοπαλίες 1-1 με την Μπριζ και την Ζενίτ. Γενικά, τα στρατηγικά αποτελέσματα για τον Σιμόνε Ιντζάγκι και την ομάδα του δεν είναι άσχημα. Αλλά πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς στον 2ο γύρο.

Η Ζενίτ για άλλη μια φορά δεν δείχνει αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η ομάδα με τον Σεμάκ ανέκτησε την κατάσταση της νούμερο 1 ομάδας στη Ρωσία. Βέβαια, τώρα ο grandee από την Αγία Πετρούπολη έχει προβλήματα στην εγχώρια αρένα. Ωστόσο, η ομάδα έλαβε το κύριο μέρος της κριτικής για νέες αναταραχές στο Champions League. Εκτός έδρας, στο Ντόρτμουντ, φαίνεται ότι υπήρχε μόνο ένα σχέδιο – να διατηρηθεί μηδενική ισοπαλία. Αλλά κι αυτό κατέρρευσε λόγω πέναλτι, και εκεί ο Χόλαντ σκόραρε επίσης και το γκολ του. Εντός έδρας η Ζενίτ απέτυχε δύο φορές. Αρχικά, φιλοξενώντας το ονομαστικό αουτσάιντερ του κουαρτέτου, Μπριζ, όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά έχασε κιόλας στο τέλος. Στις 4 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας σοβαρά εξασθενημένη Λάτσιο στην Αρένα της Gazprom, οι Ρώσοι πήραν πολύ γρήγορα το προβάδισμα. Αλλά για κάποιο λόγο δεν ανέπτυξαν την επιτυχία τους, και φυσικά το πλήρωσαν. Ο Acerbi, που απροσδόκητα εντάχθηκε στην επίθεση, βρήκε το ασίστ τον Caicedo και ο Εκουαδοριανός λειτούργησε τέλεια ως «τζόκερ», καταγράφοντας το αποδεκτό 1-1 για τους Ιταλούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτό το 1-1 ήταν η πρώτη συνάντηση του ζεύγους. Μέχρι αυτόν τον μήνα οι Ζενίτ και Λάτσιο δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο, ακόμη και εκτός έδρας, κατάφερε να σημειώσει ένα καλό αποτέλεσμα για τον εαυτό της. Στο Stadio Olimpico συνήθως παίζουν καλύτερα, οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *