The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Juventus-03.03 (1)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένα από τα βασικά ματς του 27ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ ρωμαϊκής ομάδας Λάτσιο και Γιουβέντους του Τορίνο. Και οι δύο ομάδες τα περασμένα μεσοβδόμαδα έπαιξαν τους δεύτερους αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά με διαφορετική επιτυχία. Η Λάτσιο έχασε από τη Μίλαν στα πέναλτι, ενώ η Γιουβέντους κατάφερε και πάλι να νικήσει την Αταλάντα με σκορ 1:0. Παρά τον παράγοντα της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων στην επικείμενη συνάντηση βλέπουν στη νυν πρωταθλήτρια το ξεκάθαρο φαβορί.

Τρίτοι

Μετά από 26 γύρους η Λάτσιο έχει 52 βαθμούς στο ενεργητικό της και βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ιταλίας, η διαφορά από την Γιουβέντους, η οποία είναι στη δεύτερη θέση, αποτελεί 13 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «αετοί» κατάφεραν να κερδίσουν τρεις αγώνες με μία ήττα και μία ισοπαλία με την Μίλαν στο δεύτερο ματς του κυπέλλου.

Δεύτεροι

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Γιουβέντους δεν έχασε ποτέ, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η ομάδα του Τορίνο βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχει 65 βαθμούς στο ενεργητικό και είναι πίσω από την κορυφαία Νάπολι τέσσερις μονάδες, αλλά έχει μία ακόμη συνάντηση στο χέρι. Το μειονέκτημα του στοιχήματος στην Γιουβέντους είναι ότι τέσσερις ημέρες μετά τη συνάντηση με τη Λάτσιο, οι «ζέβρες» πρέπει να παίξουν σημαντικό αγώνα στο Λονδίνο εναντίον Τότεναμ. Εκτός έδρας η Γιουβέντους στο πρωτάθλημα έπαιξε 13 συναντήσεις, στις οποίες κέρδισε 11 φορές.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους έχει πλεονέκτημα της φρεσκάδας μπροστά στους Ρωμαίους, επειδή η Λάτσιο την Τετάρτη έπαιξε 120 λεπτά ενάντια στη Μίλαν, ενώ οι “ζέβρες” έχουν αρκεστεί με κανονικό χρόνο για να κερδίσουν. Στην επερχόμενη συνάντηση η νίκη των φιλοξενούμενων είναι πολύ πιθανή, το στοίχημα στη Γιουβέντους είναι η καλύτερη επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *