The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Γιουβέντους. Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Ювентус-07.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της Σέριε A μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιο και Γιουβέντους, οι οποίες είναι επίσης γείτονες στην κατάταξη. Σας προτείνουμε την πρόβλεψη μας για τον αγώνα αυτών των δύο ισχυρών ομάδων.

Η Λάτσιο θέλει να επιστρέψει στο Champions League

Ο σύλλογος της Ρώμης χρωστάει πολλά στους οπαδούς του, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει να παίξει στο Champions League. Τώρα ο σύλλογος έχει σημειώσει καλή κίνηση, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους έξι αγώνες στη Σέριε A. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να σημειώσουμε τη συμβολή του Cirro Immobile, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να σκοράρει 17 γκολ και να κάνει 5 ασίστ για γκολ. Χάρη σε αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Αλλά στο Europa League δεν είναι όλα τόσο καλά, οι Ρωμαίοι είναι τρίτοι στο κουαρτέτο τους, για να προκριθούν στα πλέι-οφ χρειάζεται να νικήσουν τη Ρεν εκτός έδρας και να ελπίζουν στην ήττα της Κλουζ από την Θέλτικ. Φαίνεται ότι οι Ρωμαίοι δεν κρύβουν ότι ποντάρουν στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν άλλο τίτλο

Η Γιουβέντους με το Σαρί φαίνεται αρκετά βαρετή, δεν υπάρχουν λαμπρές νίκες με υψηλό σκορ, οι βαθμοί αποκτώνται δύσκολα. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έχασε εντελώς την ηγεσία στο πρωτάθλημα, παίζοντας ισοπαλία εντός έδρας με τη Σασουόλο 2:2. Τώρα η Juve είναι η δεύτερη στη Σέριε A, πίσω από την Ίντερ ένα βαθμό. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο Champions League, η Γιουβέντους έχει εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι-οφ από την πρώτη θέση στον όμιλο. ο ηγέτης της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παίζει τόσο λαμπρά τον τελευταίο καιρό, αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει προσθέσει σημαντικά.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά του συλλόγου του Τουρίνου. Η Γιουβέντους την περασμένη σεζόν νίκησε δύο φορές τη Ρωμαϊκή ομάδα 2:0 εντός έδρας και 2:1 εκτός.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δίνουν στους αντιπάλους περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την ακριβή πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο – Γιουβέντους. Εμείς όμως δίνουμε προτεραιότητα στους φιλοξενούμενους, παρά το γεγονός ότι η Juve σημειώνει βαθμούς με δυσκολία. Ο σύλλογος της Γηραιάς Κυρίας θα πρέπει να κυριαρχήσει στον επερχόμενο αγώνα. Το στοίχημα για τη νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ 0 φαίνεται αρκετά λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *