The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Βερόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Verona-19.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 25ο γύρο της Σέριε Α΄ Ιταλίας η Λάτσιο θα φιλοξενεί τη Βερόνα.

Η Λάτσιο αυτή τη σεζόν αγωνίζεται για τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και πολύ επιτυχημένα, με διαφορά μόλις μία μονάδα από τη τέταρτη θέση. Συνήθως τα παιχνίδια με τη Λάτσιο γίνονται με πολλά γκολ, εξαίρεση αποτέλεσε ο πρόσφατος αγώνας στο Κύπελλο Ιταλίας εναντίον Μίλαν, όπου υπήρχαν πολλές ευκαιρίες αλλά η πραγματοποίηση ήταν σε χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, ως αποτέλεσμα 0:0. Κατά μέσο όρο η ενδεκάδα του Ιντζάγκι σκοράρει 2,06 ανά παιχνίδι.

Η Βερόνα στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας πολύ χάλια στην άμυνα. Η ομάδα του Fabio Pecchia μόλις τέσσερις φορές κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, αλλά με τους αντιπάλους που ήταν σε άσχημη φόρμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τη στατιστική μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η Λάτσιο θα επωφεληθεί από τα λάθη του αντιπάλου και θα κερδίσει συντριπτική νίκη. Αναμενόμενο σκορ είναι 4:1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *