The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Inter-20.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Olimpico, Ρώμη

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 38ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα είναι σαφώς η αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιο και Ίντερ. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες, καθώς αποφασίζεται η μοίρα της τέταρτης θέσης στην Σέριε Α’ Ιταλίας, δηλαδή. θέση στο Champions League. Η Λάτσιο υπάρχει ένα μικρό φαβορί αυτής της συνάντησης, αλλά και για την Ίντερ οι εταιρείες στοιχημάτων αφήνουν καλή πιθανότητα για θετικό αποτέλεσμα.

Τέταρτοι

Η Λάτσιο στην προσεχή συνάντηση θα βολευτεί με ισοπαλία, η οποία θα διατηρήσει τη θέση των “αετών” στο TOP-4. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 72 βαθμοί, που είναι τρεις μονάδες περισσότερο από την Ίντερ. Συνολικά στην έδρα τους οι Ρωμαίοι έπαιξαν 18 αγώνες στη Σέριε Α’ Ιταλίας, κατάφεραν να κερδίσουν 9 φορές με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 43:18.

Πέμπτοι

Η Ίντερ επί του παρόντος είναι μόνο πέμπτη, αλλά η νίκη την Κυριακή θα ανεβάσει τους Milanese στην πολυπόθητη τέταρτη θέση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «μαύροι-μπλε» ήταν σε θέση να κερδίσουν τρεις φορές με δύο ήττες, οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες εναντίον τη Γιουβέντους και Σασουόλο, νίκες σημειώθηκαν πάνω από την Κάλιαρι, Κιέβο και Ουντινέζε. Συνολικά εκτός έδρας τα “φίδια” έπαιξαν 18 συναντήσεις στη Σέριε Α’ Ιταλίας της τρέχουσας σεζόν, στις οποίες έχασαν μόνο τρεις φορές με οκτώ νίκες και επτά ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο έχει ισχυρή επίθεση, αλλά η Ίντερ έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στην Ιταλία, και ο ίδιος αγώνας θα μοιάζει με έναν αγώνα των πλέι-οφ, όπου κάθε λάθος μπορεί να κοστίζει πολύ ακριβά. Επιπλέον, είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση είναι ο Immobile και αν αυτός ο επιθετικός θα παίξει καθόλου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στις τελευταίες επτά προσωπικές συναντήσεις μόνο μια φορά πέρασε το σύνολο είναι κάτω από 3.5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3.5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *