The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Milan-21.10 (1)

Σέριε Α’ Ιταλίας

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 10ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα ολοκληρώνει η μονομαχία μεταξύ της ρωμαϊκής ομάδας Λάτσιο και Ίντερ Μιλάνο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βρήκαν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι ομάδες έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Γενικά, είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με τη γραμμή πονταρίσματος, δεδομένου του άριστου τόνου της Ίντερ και του παράγοντα της έδρας για τους ρωμαϊκούς “αετούς”.

Τρεις νίκες

Μετά από η σειρά αποτυχιών που συνέβησαν στον τελευταίο γύρο των αγώνων, η Λάτσιο φαίνεται πολύ καλή τον τελευταίο καιρό. Στην έδρα τους στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας οι Ρωμαίοι νίκησαν τη Φιορεντίνα 1:0, μετά εκτός έδρας επικράτησαν της Πάρμα 2:0 και της Μαρσέιγ 3:1 στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Europa League. Στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος η Λάτσιο βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχοντας 18 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά με το μελλοντικό αντίπαλο αποτελεί ένα βαθμό.

Πρώτη ήττα

Πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα η Ίντερ κέρδισε επτά παιχνίδια στη σειρά και δύο φορές κέρδισε τον Champions League. Στο Καμπ Νόου οι Μιλανέζιοι δεν κατάφεραν να αντέξουν, αλλά πρέπει να δώσετε προσοχή στη δύναμη του αντιπάλου, όπως κι να ‘χει πολύ λίγοι στον κόσμο καταφέρνουν να φέρουν ακόμα και ένα βαθμό από την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η Ίντερ, γενικά, φαινόταν πολύ καλή σε εκείνο το παιχνίδι, είχε την ευκαιρία να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ στη σύνθεση είναι πολύ ισχυρή, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι βρήκε τον συνδυασμό των παικτών που του χρειαζόταν, ο οποίος φέρνει αποτελέσματα. Η Λάτσιο ευχαριστεί επίσης τους οπαδούς της με ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά με ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Γιουβέντους, η Λάτσιο έχει συχνά προβλήματα με το αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *