The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάρα εναντίον Κορίνθιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

DeportivoLara-Corinthians-18.05

Κόπα Λιμπερταδόρες

Estadio Metropolitano de Cabudare

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 3:30 π.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 18 Μαΐου στις 03:30 π.μ. στο Barquisimeto στο στάδιο Metropolitan de Football de Λάρα η Λάρα θα φιλοξενεί την Κορίνθιανς στο πλαίσιο του 5ου της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι Βενεζουέλας έχουν δυνατή εμφάνιση στην τρέχουσα σεζόν, στους 4 γύρους σημείωσαν 6 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 3:7. Η Λάρα είναι πολύ δυνατή στο παιχνίδι εντός έδρας, τους δύο πρώτους αγώνες η ομάδα κέρδισε στη φάση των ομίλων εναντίον Independiente 1:0 και Μιλιονάριος 2:1. Το 2018 οι εκπρόσωποι της Βενεζουέλας πραγματοποίησαν 11 αγώνες στην έδρα τους σε όλα τα τουρνουά, κέρδισαν 7 νίκες με δύο ισοπαλίες και τις ίδιες ήττες. Για το επερχόμενο παιχνίδι η Λάρα έρχεται με νικηφόρο σερί τριών παιχνιδιών εντός έδρας.

Η Κορίνθιανς με 7 βαθμούς είναι ηγέτης του κουαρτέτου, οι Βραζιλιάνοι σκόραραν 4 και έχασαν 2 γκολ στους εναρκτήριους 4 γύρους. Εκτός έδρας η Κορίνθιανς σημείωσε 4 βαθμούς από τους 6 δυνατούς, νικώντας την Independiente 1:0 και παίζοντας ισοπαλία με τη Μιλιονάριος 0:0. Οι Βραζιλιάνοι το 2018 έπαιξαν 14 αγώνες εκτός έδρα, έχοντας σημειώσει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και έχασαν 4 αγώνες.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων η Κορίνθιανς νίκησε την Ντεπορτίβο Λάρα στην έδρα της 2:0. Στον επερχόμενο αγώνα πάλι δεν πρέπει να περιμένετε παραγωγικό ποδόσφαιρο, οι γηπεδούχοι είναι ισχυροί, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερης κατηγορίας, οπότε το παιχνίδι θα βγει τεταμένο, χωρίς γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2 με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *