The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κύπρος  εναντίον Σλοβενία: πρόβλεψη για τον αγώνα

kostenoglou1 (Копия)

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο ΓΣΠ

Πριν από λίγο καιρό, η επιλογή στην Ευρώπη μόλις ξεκίνησε. Αλλά ήδη την Τρίτη, έχοντας λίγο ξεκούραση, οι εθνικές ομάδες του Παλαιού Κόσμου θα ξεκινήσουν ήδη τους τελευταίους αγώνες του τρέχοντος «παραθύρου». Η Στην Κύπρο η εθνική ομάδα της χώρας θα φιλοξενήσει την εθνική Σλοβενίας. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται προφανώς για να κερδίσουν τρεις βαθμούς, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν διαμετρικά διαφορετικούς στόχους. Ποιος θα βγει νικητής τελικά;

Η Κύπρος δεν έχει μάθει ακόμα να νικάει σοβαρούς αντιπάλους

Οι Νησιώτες δεν είναι χωρίς φιλοδοξία. Αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματά τους, παραμένοντας μόνο κλώνος και πιο αδύναμος, των Ελλήνων. Λίγο πολύ καταφέρνουν να ενοχλούν τους άλλους, αλλά οι ίδιοι οι Κύπριοι δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Στην τρέχουσα κλήρωση δεν έχουν σκοράρει ακόμη γκολ. Με τους Σλοβάκους κατάφεραν τουλάχιστον να «κλειστούν» και, ως εκ τούτου, να σημειώσουν μηδενική ισοπαλία. Στη συνέχεια έγινε ταξίδι στη Ριέκα, όπου οι Κροάτες που έχασαν στον 1ο γύρο ήταν απλώς υποχρεωμένοι να αποκατασταθούν με επιτυχία. Ήδη στο 40ο λεπτό ο πρώην παίκτης της Σπαρτάκ Mario Pashalich άνοιξε το σκορ. Ως αποδείχθηκε στο τέλος και αυτό ήταν αρκετό, επειδή οι παίκτες του Κωστένογλου  σούταραν μόνο από μία φορά στο τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Η Σλοβενία μπορεί να χάσει τα αποτελέσματα που εξασφάλισε στον 1ο γύρο

Η εθνική Σλοβενίας προσπαθεί να ανακτήσει φήμη μιας ισχυρής ομάδας και πραγματικού υποψηφίου για τον αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Matjaz Kek κατάφεραν να ξεκινήσουν με επιτυχία αυτή τη φορά. Την Τετάρτη κατάφεραν να κερδίσουν τους γείτονές τους, τους Κροάτες. Από πολλές απόψεις, το κλειδί αυτής της επιτυχίας ήταν μια καλή αρχή στον εντός έδρας αγώνα, με τον στόχο του Lovrich ήδη στο 15ο λεπτό. Αλλά το Σάββατο δεν κατέστη δυνατό να αναπληρωθεί ο κουμπαράς. Για κάποιο λόγο ο Mevlya και η παρέα του δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον Dziuba, επιτρέποντάς του να χτυπήσει δύο φορές από την περιοχή του πέναλτι στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ακόμη και ο Όμππλακ δεν έσωσε. Μετά υπήρχε μια καλή επίθεση, η οποία στέφθηκε με γκολ από τον Ilicic, οι Σλοβένοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες. Ωστόσο έχασαν 1:2, αμέσως παραχωρώντας θέση στους ανταγωνιστές

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σλοβενία κέρδισε 4 από τους 5 πρώτους αγώνες ενάντια στην Κύπρο με 1 ισοπαλία. Αλλά στο League of Nations το 2018 οι «νησιώτες» ήταν πιο επιτυχημένοι, αφού κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας και να ξμειώσουν ισοπαλία στη Λιουμπλιάνα 1:1. Ο αγώνας έμεινε στη μνήμη από το γεγονός ότι υπήρχαν 3 «κόκκινες» και 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Κύπρος δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή. Όμως, κι η Σλοβενία δεν έδειξε πολλά στο Σότσι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από  2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *