The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κύπρος εναντίον Βόρεια Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Кипр

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ι – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022, 7:00 μ.μ.

AEK Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης

Στο Πρωτάθλημα Εθνών το πρόγραμμα είναι απίστευτα σφιχτό. Μόλις το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε μια νέα, ήδη 3η κλήρωση σε αυτό το τουρνουά. Και πριν το τέλος της εβδομάδας, την Κυριακή, θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της 2ης αγωνιστικής. Στο πλαίσιο της Γ’ κατηγορίας θα αγωνιστούν πρωτότυπες και αρκετά φιλόδοξες ομάδες, οι εθνικές της Κύπρου και της Βόρειας Ιρλανδίας. Ποια ομάδα είναι πιο δυνατή τώρα; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην πρόβλεψη αυτού του αγώνα στις 5 Ιουνίου 2022.

Η Κύπρος δεν έχει καταφέρει να δείξει τίποτα εδώ και πολύ καιρό

Οι «Νησιώτες» στα λόγια προσπαθούν να τοποθετηθούν ως διεκδικητές υψηλών θέσεων. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να παίξουν πουθενά, ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ούτε στο Euro. Και στα προκριματικά του περασμένου έτους, όπου έπρεπε να συναντηθούν ξανά με τη Ρωσία, σημειώθηκε μόνο 1 νίκη και 5 βαθμοί σε 10 αγώνες – ως αποτέλεσμα, προσπέρασαν τη Μάλτα στη διαμάχη για την προτελευταία θέση στον όμιλο μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Ακόμη και στο Πρωτάθλημα Εθνών, δεν ήταν δυνατόν να επιδειχθεί κάτι πριν: και τις δύο φορές στριμώχνονταν στη Γ’ Κατηγορία. Επιπλέον, η «εγγραφή» τον Μάρτιο έπρεπε να διατηρηθεί μέσω των πλεί-οφ με την Εσθονία (0-0 εκτός, 2-0 εντός έδρας). Τώρα εκεί ξεκίνησε η κλήρωση με την υποδοχή του Κοσόβου, όπου έχασαν εντός έδρας «στεγνά», 0-2.

Η Βόρεια Ιρλανδία δεν είναι τόσο επικίνδυνη τώρα όσο ήταν επί του Ο’ Νιλ

Οι «ασπροπράσινοι» υπό τον προηγούμενο τεχνικό κατάφεραν να φτάσουν στο Euro 2016. Και εκεί, έχοντας κερδίσει την Ουκρανία, πήγαν ακόμη και στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Εξάλλου, στην επόμενη πρόκριση σημείωσαν καλά στατιστικά, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να νικηθεί η Γερμανία. Στα πλέι οφ, η Ελβετία σημείωσε το μοναδικό γκολ σε 180 λεπτά αγώνα. Μετά από αυτό, ο μάνατζερ έφυγε και η ομάδα έχασε σταδιακά τη δυναμική. Υπό τον σημερινό μάνατζερ, Μπαράκλοου, χάθηκε θέση στη Β´ Κατηγορία του Πρωταθλήματος Εθνών. Και στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, σημείωσαν μόλις 9 βαθμούς σε 5 ματς, και την 3η θέση, με τεράστια διαφορά μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας. Παρ’ όλα αυτά, όλοι καταλαβαίνουν ότι ο σημερινός τεχνικός προσπαθεί να βγάλει σχεδόν το μέγιστο από ό,τι είναι δυνατό, έτσι ο Ian παραμένει στο πόστο και η λίστα των παικτών είναι ουσιαστικά αμετάβλητη. Αλλά το να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος από το 0-1 εντός έδρας με την Ελλάδα είναι ξεκάθαρο πισωγύρισμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έπαιξαν ενεργά μεταξύ τους πριν από μισό αιώνα, στη δεκαετία του ’70 του εικοστού αιώνα. Πρόσφατα έγιναν μόνο 2 φιλικοί αγώνες, το 2002 και το 2014, και οι δύο φορές έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Παίζουν ομάδες που απέτυχαν στην έναρξη του Πρωταθλήματος Εθνών. Φυσικά, όλοι θέλουν να διορθωθούν, θα υπάρχει όμως αρκετή δύναμη και τάξη; Όλα θα κριθούν από το πρώτο γκολ, αν σημειωθεί, περιμένουμε «το σύνολο να είναι κάτω από 2,0 γκολ» (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *