The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόσσοβο εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ethniki_ellados

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Pristina City Stadium

Επειδή μέσα περίπου μιάμιση εβδομάδα είναι απαραίτητο να διεξαχθούν 3 προκριματικοί γύροι, οι διοργανωτές πρέπει να προσφέρουν ένα ασυνήθιστο πρόγραμμα: οι ομάδες παίζουν για 2 ημέρες, την τρίτη ημέρα ξεκουράζονται. Η παύση έπεσε την Παρασκευή, αλλά το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν πολλοί αγώνες για κάθε γούστο. Σίγουρα, το «βαλκανικό ντέρμπι» μεταξύ Κόσσοβου και Ελλάδα δεν θα χαθεί ανάμεσά τους. Δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι συναντήσεις των πρώτων με τους Σέρβους. Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είναι βαρετό. Ποιος θα βγει νικητής στη μονομαχία;

Το Κόσσοβο κατάφερε επιτέλους να κερδίσει σε επίσημη συνάντηση

Τα «Golden Boys» και το 2020, από όλους τους «μη φιλικούς» αγώνες, κέρδισαν μόνο εναντίον της Μολδαβίας, στον τελευταίο γύρο της προηγούμενης Λίγκας Εθνών. Τον Μάρτιο έχασαν και τις δύο συναντήσεις-ωστόσο, πολύ αναμενόμενο, επειδή οι αντίπαλοι ήταν τα φαβορί του ομίλου, η Σουηδία (0-3 εντός) και η Ισπανία (1-3 εκτός). Αλλά ταυτόχρονα, οι παίκτες του Bernard Schalland δεν φαίνονταν άσχημα σε φιλικούς αγώνες, όπου η ομάδα ήταν «απλούστερη»: το 2021 κέρδισαν κατά της Λιθουανίας, του Αγίου Μαρίνου, της Μάλτας και της Γκάμπια, χάνοντας μόνο από τη Γουινέα. Τέλος, την Πέμπτη, οι Κοσοβάροι κατάφεραν να κάνουν έκπληξη όταν κατάφεραν να νικήσουν τους Γεωργιανούς στο Μπατούμι χάρη στο γκολ του Μουρίκα.

Η Ελλάδα διέκοψε το αήττητο σερί της

Οι Έλληνες έχασαν τον τελευταίο προκριματικό γύρο. Και αποφάσισαν να ξεκινήσουν το «παράθυρο» με έναν φιλικό αγώνα και να το παίξουν ξανά την 1η Σεπτεμβρίου. Αποδείχθηκε ανεπιτυχώς: Η Ελβετία σημείωσε 1 γκολ περισσότερο εντός έδρας με αρκετά ίση πορεία της συνάντησης. Αλλά πριν από αυτό, οι παίκτες του Τζον φαν ΄τ Σχιπ είχαν να χάσουν 10 συνεχόμενους αγώνες (παρεμπιπτόντως, μετά από άλλο φιλικό αγώνα, με τους Αυστριακούς το περασμένο φθινόπωρο). Ωστόσο, αν μιλάμε για την επιλογή, η ομάδα έχει κερδίσει πολύ αντιφατικές εκτιμήσεις. Από τη μία πλευρά, οι Έλληνες επινόησαν να ξεκινήσουν με αίσθηση χωρίς να χάσουν από την Ισπανία. Από την άλλη, μετά από μια εβδομάδα επανέλαβαν το σκορ 1-1 εντός έδρας με τους Γεωργιανούς. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να σκοράρουν μέχρι που ο Κακαμπατζέ πέτυχε το αυτογκόλ του στο 76′. Αλλά αμέσως ο Khvicha Kvaratskhelia μπόρεσε να αποκαταστήσει το «status quo».

Προηγούμενοι αγώνες

Το Κόσσοβο είναι ένα νέο όνομα στο ποδόσφαιρο. Αλλά έχουν ήδη γίνει αγώνες εναντίον των Ελλήνων, στο πλαίσιο της περσινής Λίγκας Εθνών. Τότε οι Έλληνες μπόρεσαν να κερδίσουν τον αντίπαλο εκτός έδρας 2-1, αλλά εντός έδρας ικανοποιήθηκαν με λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι εταιρίες στοιχημάτων δίνουν προτεραιότητα στους φιλοξενούμενους, αλλά οι Κοσοβάροι επίσης σαφώς δεν θέλουν να χάσουν στην Πρίστινα. Ένα άλλο ερώτημα είναι ότι δεν θα βιαστούν να τρέξουν μπροστά για να κερδίσουν. Περιμένουμε «under 2,5» (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *