The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόρδοβα εναντίον Οσασούνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Córdoba-Osasuna-31.05

Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας

Nuevo Arcangel, Κόρδοβα

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το βράδυ της 31ης Μαΐου στην ισπανική πόλη Κόρδοβα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του 41ου γύρου της Σεγούντα Ντιβιζιόν, όπου στο γήπεδο ποδοσφαίρου θα συναντηθούν παίκτες της Κόρδοβα και της Οσασούνα. Αυτές οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της κατάταξης, αλλά στο τέλος της σεζόν όλα αλλάζουν. Έτσι είναι καλύτερα να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Κόρδοβα εναντίον Οσασούνα.

Προς το τέλος η ομάδα πήρε φόρα

Αυτή τη στιγμή η Κόρδοβα είναι μόνο η 20η ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν (από 22 ομάδες), η ομάδα έχει πέσει κάτω ολοκληρωτικά. Το θέμα είναι ότι σε 40 γύρους οι παίκτες του Rafa Navarro κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 7 φορές και 13 φορές έπαιξαν ισοπαλία. Εντούτοις, αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος της σεζόν οι “χαλίφηδες” έχουν δραστηριοποιηθεί και άρχισαν να δείχνουν εξαιρετικό παιχνίδι: 2 νίκες εντός έδρας, εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ράγιο Μαχαδαόντα (0:0) και εκτός έδρας ήττα από τη Λας Πάλμας (1:0). Και αυτά είναι όντως καλά αποτελέσματα, επειδή δεν υπήρχαν αποτυχίες…

Θαμπό παιχνίδι εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Οσασούνα οδηγεί στην Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας και σίγουρα θα παίζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στην επόμενη σεζόν. Ναι, ο τίτλος στο πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά 2 γύρους πριν από το τέλος ο κύριος ανταγωνιστής (Γρανάδα) είναι 6 βαθμούς πίσω, οπότε είναι σχεδόν αποφασισμένο θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενδεκάδα του Jagoba Arrasate δεν χάνει εδώ και εννέα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν είναι τόσο επιτυχημένη εκτός έδρας. Έτσι, στους τελευταίους πέντε εκτός αγώνες οι “κόκκινοι” κατάφεραν να κερδίσουν (1:2) μόνο μία φορά, σε ισότιμη κιόλας μάχη με την Έλτσε.

Πρόβλεψη

Η Οσασούνα είναι ειλικρινά πιο ισχυρή από την Κόρδοβα, αλλά σε αυτό το συγκεκριμένο αγώνα το πλεονέκτημά τους δεν θα είναι αισθητό. Απλά οι “κόκκινοι” ήρεμα περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, και εκτός έδρας δεν προσπαθούν ιδιαίτερα. Ενώ οι “χαλίφηδες” θέλουν στο τέλος της σεζόν να δηλώσουν για τον εαυτό τους, οπότε έπαυσαν να αποτυγχάνουν. Αυτός είναι ο λόγος που έχει νόημα να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους, αλλά με αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κόρδοβα με χάντικαπ + 1,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *