The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόλο-Κόλο εναντίον Ιντερνασιονάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

КолоКоло-Интернасьональ-29.06

Κύπελλο Νότιας Αμερικής

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, 3:30 π.μ.

Στάδιο Νταβίντ Αρεγιάνο

Το βράδυ της Τετάρτης στη Νότια Αμερική θα παιχτούν πρωτ’ απ’ όλα οι πρώτες αναμετρήσεις των πλέι οφ του Copa Libertadores. Αλλά παράλληλα ξεκινάει και γύρος των πλέι οφ σε ένα λιγότερο βαθμολογημένο τουρνουά, το Cope Sudamericana. Υπάρχουν ενδιαφέροντα ζευγάρια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε την Κόλο-Κόλο και την Ιντερνασιονάλ. Τι θα γίνει με τους Βραζιλιάνους στη Χιλή; Το κοινό του ιστότοπου ανοίγει πρόσβαση στην πρόβλεψη αυτού του αγώνα στις 29 Ιουνίου 2022.

Η Κόλο-Κόλο είναι η ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου της Χιλής, αλλά δεν είναι στην κορυφή της φόρμας

Οι «ηγέτες» 32 φορές έχουν γίνει πρωταθλητές της χώρας τους, αλλά την τελευταία φορά τα κατάφεραν το 2017. Βέβαια αυτή την άνοιξη κατάφεραν να δείξουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην Πριμέρα, παρόλο που ήταν μπροστά από τη Newblense και την Union Espanyol μόνο σε πρόσθετους δείκτες, με τους ίδιους 29 βαθμούς που σημείωσαν μετά από 15 γύρους. Η Κόλο-Κόλο έπαιξε επίσης αρκετά επιτυχημένα σε διεθνή τουρνουά, με αποκορύφωμα τη νίκη στο Cope Libertadores το 1991. Αυτή τη φορά σε εκείνο το τουρνουά, οι «ηγέτες» δεν είχαν την καλύτερη εμφάνιση. Έχοντας χάσει στον τελευταίο γύρο εντός έδρας από τη Φορταλέζα, έχασαν τη 2η τελική θέση στην τετράδα από τους Βραζιλιάνους και πλέον θα αγωνίζονται στο Cope Libertadores.

Η Ιντερνασιονάλ φαίνεται καλή αυτή τη σεζόν

Οι «κολοράντος» είναι ένας αρκετά δημοφιλής σύλλογος που έχει κερδίσει σχεδόν κάθε δυνατό τρόπαιο. Βέβαια πριν από πολύ καιρό, εξάλλου, το 2017 αναγκάστηκε να παίξει στη Serie B. Και στο τελευταίο πρωτάθλημα κατάφερε να κερδίσει μόνο τη 12η θέση. Σε αυτό το φόντο, τώρα οι παίκτες του Μάνου Μενέζες ανέβασαν ρυθμούς. Είναι δύο βαθμούς πίσω από τους βασικούς κορυφαίους Μπραζιλεϊράο, Παλμέιρας και Κορίνθιανς, αλλά διεκδικούν μια θέση στην πρώτη πεντάδα, ή και τετράδα, των καλύτερων. Επιπλέον, οι Βραζιλιάνοι μπόρεσαν να έχουν καλή απόδοση στο Copa Sudamericana. Εκεί δεν έχασαν ούτε ένα ματς, σημειώνοντας τρεις φορές νίκη και ισοπαλία. Αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσουν τον όμιλο και, κατά συνέπεια, να προκριθούν στα πλέι οφ του τουρνουά. Αλλά τώρα, φυσικά, το επίπεδο των αντιπάλων θα ανέβει και μάλιστα πολύ σημαντικά.

Προηγούμενοι αγώνες

Φαίνεται ότι η Κόλο-Κόλο είναι συχνός επισκέπτης σε διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του Copa Libertadores, και η Ιντερνασιονάλ δεν είναι νεοφερμένη αυτού του επιπέδου. Αυτή όμως θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Χιλιανών και Βραζιλιάνων.

Πρόβλεψη

Η Κόλο-Κόλο ως γηπεδούχος ομάδα θεωρείται φαβορί του ζευγαριού. Αλλά και η Ιντερνασιονάλ δεν είναι κακή, οπότε συνιστούμε να περιοριστείτε στην επιλογή «το σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *