The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόκκινα Λιοντάρια εναντίον Taipower: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РедЛайонз-Тайпауэр-03.05b

Πρωτάθλημα Ταϊβάν

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 11:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή η Ταϊπέι θα φιλοξενήσει τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος της Ταϊβάν, όπου θα παίξουν μεταξύ τους Red Lions και Taipower.

Κόκκινα Λιοντάρια

Τα Κόκκινα λιοντάρια ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν με τρεις επώδυνες συντριβές από τους Han Yuen (0:4), Taipei Tatong (0:4) και Taiwan Steel (2:3), οι οποίες προβλέψιμα ώθησαν τον σύλλογο στην τελευταία όγδοη θέση. Από την άλλη πλευρά τα Κόκκινα Λιοντάρια ήταν πολύ άτυχα με το πρόγραμμά τους, καθώς δεν είχαν παίξει ακόμα στο δικό τους γήπεδο.

Taipower

Η Taipower έχει παίξει επίσης τρεις αρχικούς αγώνες εκτός έδρας, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να γιορτάσει τη νίκη επί Taipei Tatong (3:2), Taiwan Steel (1:0) και Ming Chuan University (2:0). Έτσι, η ομάδα ηγείται της κατάταξης, έχοντας εννέα βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 6:2.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Λίγοι ειδικοί αμφιβάλλουν για την επόμενη επιτυχία των φιλοξενούμενων, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Αλλά νομίζω ότι τα Κόκκινα λιοντάρια θα χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τον παράγοντα της έδρας τους και θα είναι σε θέση να αποφύγουν την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Red Lions με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,745.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *