The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Τσεχία: προγνωστικά για στοίχημα

Хорватия-Чехия-18.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χάμπντεν Παρκ

Προσφέρουμε στους αναγνώστες του πόρου μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Τσεχία. Οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στο δεύτερο γύρο του ομίλου Δ του Euro 2021.

Οι Κροάτες πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν

Η εθνική Κροατίας ξεκίνησε το τουρνουά με τη μάχη ενάντια στα φαβορί του ομίλου της, τους Βρετανούς. Δεν κατάφεραν να κρατηθούν στο Wembley, ήττα με σκορ 0:1. Το παιχνίδι αποδείχθηκε βαρετό και θα μπορούσε να τελειώσει με ισοπαλία. Η ομάδα δεν μπόρεσε να δείξει τα καλύτερά της, καθώς ο αντίπαλος δεν επέτρεψε σχεδόν τίποτα να κάνει, αν και υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες. Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα, οι Τσέχοι και οι Σκωτσέζοι μπορούν να νικηθούν. Η Κροατία είναι ασημένια κυπελλούχος του κόσμου, πρέπει να κρατηθεί στο ανάλογο επίπεδο.

Οι Τσέχοι είναι σε καλή διάθεση

Όλα ξεκίνησαν πολύ καλά για τους Τσέχους, κατάφεραν να νικήσουν τη Σκωτία με σκορ 2:0. Ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο Πάτρικ Σικ, ο οποίος σημείωσε διπλό. Δεύτερο γκολ του Τσέχου είναι πιθανό να είναι το καλύτερο στο τουρνουά, επειδή σκόραρε από το κέντρο του γηπέδου, το σουτ βγήκε υπέροχο. Μένει να παίξουν με τα φαβορί του ομίλου, οι πιθανότητες να φτάσουν στα πλέι οφ είναι αξιοπρεπείς. Δεν υπάρχουν αστέρια στην ομάδα, αλλά η διοργάνωση του παιχνιδιού στον πρώτο αγώνα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο κακή, αλλά πρέπει να κάνουμε έκπτωση στο επίπεδο του αντιπάλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ένα μέτριο ιστορικό αναμετρήσεων, έπαιξαν στο τελευταίο Euro, επίσης στη φάση των ομίλων, τότε η συνάντηση έληξε με σκορ 2:2. Ένας άλλος φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε το 2011, όταν οι Κροάτες κέρδισαν 4:2.

Πρόβλεψη

Οι Κροάτες μπορεί να έχουν ξεκινήσει με ήττα, αλλά φαίνονται προτιμότεροι σε αυτό το ζευγάρι. Υποστηρίζουμε τη θέση μας από το γεγονός ότι οι ασημένιοι πρωταθλητές του κόσμου έχουν υψηλότερη κατηγορία παικτών και έχουν επίσης περισσότερη εμπειρία. Οι φορείς στοιχημάτων είναι επιφυλακτικοί με τους Τσέχους, καθιστώντας τους μικρά αουτσάιντερ του αγώνα. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της εθνικής Κροατίας με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,56).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *