The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Σλοβακία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 16 Νοεμβρίου 2019

Хорватия-Словакия-16.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Ε – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάντιον Ρουγιέβιτσα

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του προκριματικού για το Euro 2020 η εθνική Κροατίας εντός έδρας θα συναντηθεί με τη εθνική Σλοβακίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου 2019 στις 9:45 μμ. στο RNK HNK.

Εθνική Κροατίας

Η εθνική Κροατίας ομάδα, αφού έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπεσε λίγο. Η ομάδα πήρε την τελευταία θέση στο Πρωτάθλημα Εθνών, αφήνοντας να περάσουν μπροστά οι εθνικές Ισπανίας και Αγγλίας. Στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα οι Κροάτες κατέχουν την πρώτη θέση, έχοντας παίξει έναν αγώνα περισσότερο από τους ανταγωνιστές. Στο ενεργητικό του έχουν 14 βαθμούς που μπορούν να κερδιθούν πανεύκολα από Ουγγαρία και Σλοβακία. Σε πρόσφατους αγώνες οι Κροάτες έπαιξαν ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν (1:1) και την Ουαλία (1:1), και επίσης νίκησαν την Ουγγαρία (3:0).

Εθνική Σλοβακίας

Η εθνική ομάδα της Σλοβακίας στο Πρωτάθλημα Εθνών σημείωσε μόλις τρεις βαθμούς και τελείωσε τελευταία στον ίδιο όμιλο με την Ουκρανία και την Τσεχία. Η ομάδα δεν φαίνεται πολύ σταθερή, γι’ αυτό και κατέχει μόνο την τρίτη θέση στην κατάταξη, αλλά έχει την ευκαιρία να ανέβει. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα έχασε από την Κροατία (0:4), νίκησε την Ουγγαρία (1:2) και έπαιξε ισοπαλία με την Ουαλία (1:1).

Πρόβλεψη

Η εθνική Κροατίας ομάδα είναι φαβορί του ζεύγους. Όχι πολύ καιρό πριν οι Κροάτες νίκησαν συντριπτικά τη Σλοβακία εκτός έδρας, έτσι εντός έδρας θα έχουν καλό πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς, οπότε οι γηπεδούχοι θα παίξουν στις αντεπιθέσεις, κάτι που το καταφέρνουν καλύτερα απ’ όλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κροατίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *