The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Σκωτία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хорватия-Шотландия-22.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χάμπντεν Παρκ

Στις 22 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες της φάσης των ομίλων στον όμιλο Δ του Euro 2021, οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας έχουν προετοιμάσει τα προγνωστικά για τον αγώνα Κροατία – Σκωτία.

Οι Κροάτες παίζουν κάτω από την ικανότητά τους

Οι ασημένιοι πρωταθλητές του κόσμου δεν δικαιολογούν το στάτους τους σε αυτό το Euro, σημείωσαν μόνο έναν βαθμό σε δύο συναντήσεις. Στην αρχή, έχασαν από την Αγγλία 0:1, αν και θα μπορούσαν να υπερασπιστούν την ισοπαλία, στον δεύτερο γύρο απέτυχαν να νικήσουν τους Τσέχους 1:1. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι η τρίτη, η ισοπαλία θα αφήσει τους Κροάτες στη θέση τους, αλλά σίγουρα δεν θα τους οδηγήσει στον επόμενο γύρο. Πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν και με μεγάλο σκορ για αξιοπιστία.

Οι Σκωτσέζοι ξέρουν πώς να εκπλήσσουν

Ακόμα και ο παράγοντας της έδρας του δεν βοήθησε τους Σκωτσέζους στην πρώτη συνάντηση εναντίον των Τσέχων, ήττα με σκορ 0:2. Η ομάδα δεν έπαιξε τόσο άσχημα, αλλά δεν μετέτρεψε τις ευκαιρίες της. Η Σκωτία είχε μια άξια μάχη στο Wembley ενάντια στην Αγγλία. Σε αυτό το βρετανικό ντέρμπι, οι Σκωτσέζοι φάνηκαν τουλάχιστον εξίσου καλοί, με μερικές πραγματικές πιθανότητες για γκολ. Ως αποτέλεσμα, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο, κανείς δεν έχει παίξει αρκετά για να κερδίσει. Για πρόκριση στα πλέι οφ πρέπει μόνο να κερδίσουν στην τελευταία συνάντηση, όπως κι να ‘χει πρέπει να ευχαριστήσουν το κοινό τους με σημειωμένα γκολ.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, οι αντίπαλοι συναντήθηκαν πέντε φορές, σε τρεις περιπτώσεις καταγράφηκε η ισοπαλία και δύο φορές κέρδισαν οι Σκωτσέζοι. Η τελευταία μάχη των ομάδων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, τότε οι Βρετανοί κέρδισαν και τους δύο αγώνες.

Πρόβλεψη

Αφήνοντας τα ονόματα και τα στάτους των αντιπάλων, μας περιμένει μια απρόβλεπτη μάχη. Αν και οι Κροάτες θεωρούνται μικρά φαβορί, σίγουρα δεν φαίνονταν πιο δυνατοί από τους αντιπάλους τους σε προηγούμενες συναντήσεις. Επειδή η ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει κανέναν, περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη με αντεπιθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκόβη, με άλλα λόγια, η Σκωτία θα παίξει εντός έδρας. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *