The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Σενεγάλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Croatia-Senegal-08.06

Φιλικός αγώνας

“Stadion Gradski vrt”, Οσιέκ

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι ο φιλικός μεταξύ των εθνικών ομάδων της Κροατίας και της Σενεγάλης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, Βαλκανικής ομάδας, αφού μετά την ήττα από τους «πέντε φορές πρωταθλητές» οι «καρό» σίγουρα θα προσπαθήσουν να φτιάξουν το κέφι τους με την εντός έδρας νίκη. Αλλά και η Σενεγάλη δεν πρέπει να υποτιμάται, αυτή η ομάδα της Αφρικής έχει αρκετούς ικανούς παίκτες που μπορούν να αποφασίσουν για τη μοίρα του επεισοδίου.

Μετά τη Βραζιλία

Η εθνική Κροατίας πριν από το Μουντιάλ έπαιξε μόνο ένα φιλικό αγώνα. Στις 3 Ιουνίου στο Λίβερπουλ οι Κροάτες εξετάστηκαν από τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι θεωρούνται από εταιρείες των στοιχημάτων οι πρώτοι υποψήφιοι για το παγκόσμιο στέμμα στη Ρωσία. Το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης έληξε με ισοπαλία 0:0, και στο 69ο λεπτό ο Νεϊμάρ μετά τη πάσα του Φιλίπε Κουτίνιο άνοιξε το σκορ στον αγώνα. Οι Κροάτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά αντ’ αυτού έφαγαν ένα άλλο γκολ στο δίχτυ τους, σημείωσε ο Firmino, για τον οποίο το “Άνφιλντ” είναι η έδρα του.

Μόνο ισοπαλίες

Το 2018 η εθνική της Σενεγάλης έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες και όλοι τελείωσαν με ισοπαλία. Πρώτα οι Αφρικανοί στην Καζαμπλάνκα συναντήθηκε με το Ουζμπεκιστάν, έχασαν από τον Shukurov στο 20ο λεπτό του αγώνα, αλλά στο 63ο λεπτό το status quo επανέφερε ο Konate. Μετά από αυτό οι αντίπαλοι των “λιονταριών” ήταν η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, καθώς και το Λουξεμβούργο, αυτές οι συναντήσεις έληξαν με σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Οι Κροάτες θα προσπαθήσουν πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ευχαριστήσουν τον εαυτό τους και τους οπαδούς τους με τη νίκη επί της αφρικανικής εθνικής ομάδας, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει προβλήματα με τα αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Κροατία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *