The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Ουαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Croatia-Wales-08.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Ε– 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Γκράντσκι

Σάββατο, 8 Ιονίου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο απόγευμα, στις 8 Ιουνίου, στην κροατική πόλη Όσιγιεκ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Κροατίας και της Ουαλίας. Αυτές είναι καλές ομάδες, αλλά δεν είναι ίσες. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Ουαλία.

Οι Κροάτες είναι εξαντλημένοι συναισθηματικά μετά από επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018

Αυτή τη στιγμή η εθνική Κροατίας δεν φαίνεται πολύ βέβαιη, και όλα εξαιτίας της επιτυχίας στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από εκείνο το τουρνουά η ενδεκάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τον εαυτό της – το παιχνίδι απλά δε βγαίνει. Ας μη θυμηθούμε την αποτυχία στο Πρωτάθλημα Εθνών, θα πάμε καλύτερα στα προκριματικά για το Euro 2020. Εδώ τα “πούλια” κατόρθωσαν να νικήσουν το Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας (2:1), αλλά έχασαν από την Ουγγαρία εκτός έδρας (2:1). Δηλαδή, φαίνεται ότι τώρα το παιχνίδι των Κροατών σε όλα τα επίπεδα “δεν πάει καλά”…

Οι Ουαλοί παίζουν στην άμυνα

Την ίδια στιγμή, η εθνική Ουαλίας έχει προσθέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια, αν και δεν ξεχωρίζει εναντίον των υπόλοιπων ομάδων. Απλά η σύνθεση της Ουαλίας δεν είναι πολύ ισορροπημένη, οπότε η ομάδα δεν μπορεί να ανοιχτεί και να παίξει όμορφα. Σε γενικές γραμμές η ενδεκάδα του Ράιαν Γκιγκς παίζει από την άμυνα, και γι’ αυτό το λόγο όλοι οι αγώνες της είναι «του πάτους» –μόνο σε έναν από τους 5 τελευταίους αγώνες σημειώθηκε πάνω από 1 γκολ. Στο πλαίσιο των νέων προκριματικών οι “δράκοι” κατάφεραν να νικήσουν τη Σλοβακίας εντός έδρας (1:0).

Πρόβλεψη

Η εθνική Κροατίας το τελευταίο καιρό φαίνεται αδύναμη και ακόμη και εντός έδρας δεν μπορεί να δείξει το παιχνίδι της. Ενώ η εθνική της Ουαλίας συνεχίζει απλώς να παίζει με το δικό της στυλ, που φέρνει καρπούς. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι και αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να παίξουν στην άμυνα, αλλά οι γηπεδούχοι απλά δεν έχουν τη δύναμη να επιτίθονταν συνέχεια. Συνεπώς, αυτή η συνάντηση είναι απίθανο να είναι αποτελεσματική… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *