The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Κύπρος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хорватия-Словакия-16.11b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της ΧΝΚ Ριέκα

Μετά από λίγες μέρες οι ομάδες παίζουν ήδη τον δεύτερο προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Οι ειδικοί μας έχουν ήδη προετοιμάσει την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Κροατία – Κύπρος.

Οι Κροάτες είναι υποχρεωμένοι να αποκατασταθούν για την εναρκτήρια αποτυχία

Δεν έχει νόημα να θυμηθούμε τα προηγούμενα κατορθώματα, μπορείτε να κρίνετε τη φόρμα της εθνικής ομάδας της Κροατίας από τον αγώνα με τη Σλοβενία στον πρώτο γύρο. Οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς έχασαν το γιουγκοσλαβικό ντέρμπι από τη Σλοβενία με σκορ 0:1. Η ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να ανοίξει το τέρμα του Όμπλακ, αλλά δεν υπήρχαν ούτε πολλές ευκαιρίες για σουτάρισμα. Οι Κροάτες έχασαν ήδη στο 15ο λεπτό, αφού έκοψαν στο δικό τους μισό, αν και πριν από αυτό έλεγχαν το παιχνίδι και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες. Η εθνική ομάδα της Σλοβενίας εγκατέλειψε την μπάλα, αλλά φαινόταν πολύ καλή στις αντεπιθέσεις, οι οποίες ήταν πιο επικίνδυνες από τις παρατεταμένες επιθέσεις του αντιπάλου. Ο στόχος να κερδίσουν τον όμιλο έχει γίνει πολύ πιο δύσκολος, αλλά οι Κροάτες λατρεύουν να δημιουργούν δυσκολίες για τον εαυτό τους.

Οι Κύπριοι δεν είναι τόσο απλοί

Η εθνική της Κύπρου θεωρήθηκε ως ένα από τα αουτσάιντερ του ομίλου, μαζί με τη Μάλτα. Ήδη στο πρώτο παιχνίδι οι Κύπριοι κατέστησαν σαφές ότι θα έπρεπε να υπολογίζονται, καθώς έπαιξαν ισοπαλία εντός έδρας με την εθνική Σλοβακίας 0:0. Πιθανώς ο αντίπαλος να μην κορυφαίος, αλλά οι Σλοβάκοι θεωρούνται διεκδικητές για πρόκριση από τον όμιλο. Ας σημειώσουμε το παιχνίδι των Κυπρίων, δεν κλείστηκαν στο μισό τους, αλλά έδειξαν αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Η ομάδα εξακολουθεί να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στα φαβορί του ομίλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν μόνο μία φορά σε ένα φιλικό παιχνίδι το 2014, όταν οι Κροάτες κέρδισαν 2:0.

Πρόβλεψη

Η Κροατία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τους φορείς στοιχημάτων, αν και οι Κύπριοι δεν είναι αδύναμοι καθόλου. Οι ασημένιοι πρωταθλητές του κόσμου πρέπει να διατηρήσουν το σήμα τους και να παλέψουν για τη νίκη στο γκρουπ, ακόμα και παρά την αρχική αποτυχία. Ο Μόντριτς και η παρέα του θα παρουσιάσουν την υψηλή τους κλάση ενάντια στην Κύπρο. Στοιχηματίζουμε εδώ τη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *