The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Γαλλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Хорватия-Франция-14.10b

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Μαξιμίρ

Στον Όμιλο Γ μας περιμένει αγώνας Κροατία εναντίον Γαλλία. Τι να περιμένετε από τους φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτή τη φορά;

Οι Κροάτες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στον αγώνα

Μετά από τρεις γύρους του Πρωταθλήματος Εθνών η Κροατία έχει μόνο τρεις βαθμούς και κατατάσσεται τρίτη στον όμιλο. Η αρχή για την ομάδα ήταν καταστροφική 1:4 με τους Πορτογάλους εκτός έδρας και 2:4 με τους Γάλλους επίσης εκτός έδρας. Στο τρίτο παιχνίδι με δυσκολία κατάφεραν να νικήσουν την εθνική Σουηδίας εντός έδρας – 2:1, και πριν από αυτό σημειώθηκε εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ελβετίας με το ίδιο σκορ. Η εθνική Κροατίας έχει μια καλή επιλογή παικτών, αλλά σ’ αυτόν τον δείκτη η ομάδα είναι σαφώς κατώτερη από τον αντίπαλο.

Οι Γάλλοι διεκδικούν την πρώτη θέση

Η εθνική Γαλλίας ξεκίνησε αυτό το τουρνουά με δύο νίκες, επί Σουηδίας εκτός έδρας 1:0 και της Κροατίας εντός έδρας – 4:2. Και μετά νίκησαν επίσης την αποδυναμωμένη εθνική ομάδα της Ουκρανίας εντός έδρας με σκορ 7:1. Οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να βγουν στην κορυφή του γκρουπ, στον τελευταίο αγώνα έπαιξαν ισοπαλία με τους Πορτογάλους εντός έδρας 0:0, από αυτήν την ομάδα οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν είναι κατώτεροι στη διαφορά τερμάτων. Αν και το Πρωτάθλημα Εθνών δεν είναι το πιο σημαντικό τουρνουά για τους παγκόσμιους πρωταθλητές, θέλουν να κερδίζουν πάντα και παντού, για αυτόν τον λόγο η ομάδα σίγουρα θα αγωνιστεί για την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Προσωπικές συναντήσεις

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν τον κύριο αγώνα στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018, τότε οι Γάλλοι κέρδισαν με σκορ 4:2, έχοντας κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία τους. Με το ίδιο σκορ τελείωσε και ο αγώνας του πρώτου γύρου του Πρωτάθλημα Εθνών, όταν η Γαλλία έπαιξε εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται μικρά φαβορί αυτής της συνάντησης, κάτι που είναι αρκετά δικαιολογημένο. Η Γαλλία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προτίθεται να κερδίσει στο κουαρτέτο της. Οι Κροάτες αισθάνθηκαν επίσης σιγουριά μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Ο αγώνας θα αποδειχθεί σίγουρα ανταγωνιστικός και θεαματικός, ο πόρος μας προσφέρει στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *