The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Сербия-24.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Προημιτελικοί
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Education City Stadium

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο μένουν λιγότερα παιχνίδια, γιατί έχει ήδη έρθει η ώρα για τα προημιτελικά. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Βραζιλία, ποιος θα είναι πιο δυνατός;
Δυνατοί και έμπειροι Κροάτες
Οι νυν ασημένιοι πρωταθλητές του κόσμου έχουν ήδη φτάσει στα προημιτελικά, κάτι που ήδη μπορεί να θεωρηθεί επάξιο αποτέλεσμα. Στη φάση των ομίλων, η Κροατία δεν είχε εύκολα ματς, ισοπαλίες χωρίς τέρματα με Μαρόκο και Βέλγιο, καθώς και νίκη 4:1 επί των Καναδών, όπου υπήρξαν προβλήματα στο ξεκίνημα του αγώνα. Στους 16 η ομάδα κέρδισε δυνατούς Ιάπωνες, τους οποίους κατάφεραν να προσπεράσουν μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 1:1 στον κανονικό χρόνο του αγώνα. Τα κορυφαία αστέρια της Κροατίας διεξάγουν το τελευταίο τους Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι προσπαθούν να δείξουν το καλύτερο ποδόσφαιρό τους. Τα κύρια ατού εδώ μπορούν να θεωρηθούν η οργάνωση και η εμπειρία. Δύο παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.
Από Βραζιλιάνους περιμένουν να πετύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα
Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας έφτασε ως ένα από τα κύρια φαβορί του τουρνουά, σε ορισμένα σημεία οι παίκτες ηγήθηκαν με αυτοπεποίθηση, υπήρχαν ισχυρισμοί ότι οι παίκτες έκαναν πρόβα 10 διαφορετικών χορών για να γιορτάσουν τα γκολ που σημειώθηκαν, ανάλογα με τη σειρά των τερμάτων. Δεν υπήρξαν προβλήματα στη φάση των ομίλων, κέρδισαν τους Σέρβους με 2:0 και την Ελβετία 1:0. Εισιτήριο για τα πλέι οφ ήταν εγγυημένο, αυτό μπορεί να εξηγήσει την έλλειψη κινήτρων στον τελευταίο γύρο και την ήττα από το Καμερούν 0:1. Η ομάδα δεν άφησε ευκαιρία στη Νότια Κορέα στους 16, έχοντας κερδίσει μια πειστική νίκη με σκορ 4:1, και όλα τα γκολ οι παίκτες του Τίτε πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι της ομάδας μοιάζει με ένα συνδυασμό βραζιλιάνικης ελαφρότητας και ευρωπαϊκής πειθαρχίας στην άμυνα, έτσι μπορεί να παλέψει για τον έκτο τίτλο. Οι Βραζιλιάνοι έχουν τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Η ιστορία των αντιμέτωπων αναμετρήσεων των ομάδων έχει τέσσερις αγώνες, σε τρεις περιπτώσεις οι Βραζιλιάνοι κέρδισαν και μία φορά σημειώθηκε ισοπαλία. Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όταν η Βραζιλία κέρδισε τη φάση των ομίλων με σκορ 3:1.
Πρόβλεψη
Ίσως κάποιοι πιστεύουν ότι οι Κροάτες είναι ικανοί να αγωνιστούν εδώ, αν και σίγουρα δεν θα αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι η Βραζιλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η Κροατία είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, κάτι που δεν αρκεί για να νικήσει τους Pentacampeons. Λογικό φαίνεται να ποντάρουμε στη νίκη των Βραζιλιάνων με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *