The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Αρμενία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хорватия-Армения-01.06

Φιλικός αγώνας

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γκράντσκι Βρτ (Όσιεκ)

Την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού η Κροατία κι η Αρμενία θα παίξουν τον φιλικό τους αγώνα, η πρόβλεψη είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό μας.

Οι Κροάτες εξακολουθούν να είναι ισχυροί

Μιλώντας για τους Κροάτες, πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι είναι οι σημερινοί ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Η ομάδα προετοιμάζεται για το Euro 2021, όπου θα παίξει στο ίδιο γκρουπ με την Τσεχία, τη Σκωτία και την Αγγλία. Πολλοί ηγέτες της Κροατίας είναι ήδη κάποιας ηλικίας, Modric, Rakitic, δεν είναι σαφές ποία θα είναι η γενετική αλλαγή εδώ. Η ομάδα έπαιξε τους τρεις τελευταίους αγώνες στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Όλα ξεκίνησαν με την εκτός έδρας ήττα από τη Σλοβενία με σκορ 0:1. Έπειτα κατάφεραν να νικήσουν την Κύπρο εντός έδρας 1:0 και τη Μάλτα 3:0. Στον όμιλό τους οι Κροάτες μοιράζονται την πρώτη θέση με τους Ρώσους, ξεπερνώντας τον ανταγωνιστή σε πρόσθετους δείκτες. Η ομάδα ετοιμάζεται για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και ένας φιλικός αγώνας είναι μια ευκαιρία για τη δημιουργία αγωνιστικών δεσμών.

Εντυπωσιακοί Αρμένιοι

Η εθνική Αρμενίας εκπλήσσει τελευταία με υψηλά αποτελέσματα. Η ομάδα κέρδισε τον όμιλο του League of Nations στην κατηγορία C, καταφέρνοντας να ανέβει στην τάξη. Πιο πολύ οι Αρμένιοι εξέπληξαν στο προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, κερδίζοντας τρεις εναρκτήριες συναντήσεις και οδηγώντας τον όμιλό τους. Αν η εκτός έδρας νίκη επί του Λιχτενστάιν 1:0 μπορεί να δικαιολογηθεί, η νίκη επί της Ισλανδίας 2:0 και της Ρουμανίας 3:2 εντός έδρας ήταν τουλάχιστον μια έκπληξη.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους, αν και υπήρχαν πολλές ευκαιρίες στους προκριματικούς. Για κάποιο λόγο, οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν ότι οι Αρμένιοι θα επιβάλουν αγώνα σε αυτή τη συνάντηση. Οι Κροάτες φαίνονται πιο δυνατοί στη σύνθεση και τα αποτελέσματα, αλλά τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να ξεκινήσει μια σοβαρή μάχη. Σας προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,27.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *