The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Croatia-England-11.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ημιτελικός

Στάδιο Λουζνικί, Μόσχα

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Κροατίας και της Αγγλίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μόσχα στο Στάδιο Λουζνίκι. Η ομάδα του Ντάλιτς σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ένα μικρό αουτσάιντερ, αλλά η γραμμή φαίνεται αρκετά αμφιλεγόμενη, επειδή οι Βρετανοί, αν και δείχνουν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά οπτικά σε λίγα είναι  ανώτεροι από τον αντίπαλο.

Σε πέναλτι

Είναι προφανές ότι την κροατική εθνική ομάδα σε αυτό το τουρνουά δεν την πειράζει να χτυπάει πέναλτι, στο τέρμα των Βαλκάνιων είναι ο Σουμπάσιτς, ο οποίος κέρδισε ήδη δύο σειρές, αν και στους αντιπάλους του τερματοφύλακα από Μονακό υπήρχαν πολύ αξιοπρεπείς αντίπαλοι: Shmayhel και Ακινφέεφ. Δεδομένου του πιο πάνω θα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι «καρό» πιθανότατα για το επερχόμενο αγώνα θα επιλέξουν αρκετά επιφυλακτική τακτική, η οποία θα βασίζεται στην ποιότητα παιχνιδιού στην άμυνα.

Βολικό πρόγραμμα

Η Αγγλία στη φάση των ομίλων είχε ως αντιπάλους όχι πολύ δυνατές εθνικές της Τυνησία και του Παναμά, και με τους Αφρικανούς οι Βρετανοί δυσκολεύτηκαν, το δεύτερο γκολ ο Κέιν σε εκείνο το παιχνίδι σκόραρε μετά από το εξαιρετικό ασίστ του McGuire στο τέλος του αγώνα. Στους 16 η Αγγλία πέρασε την Κολομβία μετά από σειρά των πέναλτι, και στο προημιτελικό ο αντίπαλος των «τριών λιονταριών» ήταν οι Σουηδοί, που δύσκολα μπορούν να χαρακτηριστούν ως top ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι προφανές ότι η ομάδα της Σάουθγκεϊτ δεν έχει δείξει ακόμα το μέγιστό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως θα το δείξει στο παιχνίδι με τους Κροάτες.

Πρόβλεψη

Οι Κροάτες και οι Άγγλοι είναι δύο ομάδες του «πάτους» στο στυλ και το πνεύμα. Στους αγώνες μεταξύ τέτοιων αντιπάλων μην περιμένετε άφθονα γκολ, ιδίως δεδομένου ότι η κατάσταση του παιχνιδιού θα αναγκάσει τους αντιπάλους να παίξουν πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *