The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Краснодар-ЦСКА-26.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Κρασνοντάρ. Στάδιη Κρασνοντάρ

Στον κεντρικό αγώνα του πέμπτου γύρου του πρωταθλήματος Ρωσίας θα συναντηθούν μόνιμοι συμμετέχοντες σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς – Κρασνοντάρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κρασνοντάρ

Στην αρχή της σεζόν η Κρασνοντάρ στερείται σαφώς σταθερότητας και αυτοπεποίθησης. Ως αποτέλεσμα, οι νίκες των «ταύρων» έναντι της Ούφα (3:0) και της Άρσεναλ (2:0) αντισταθμίστηκαν πλήρως από ελάχιστες ήττες από την Ούφα και την Ουράλ με ίδιο σκορ 0:1. Έβδομη θέση, έξι βαθμοί και διαφορά τερμάτων 5:2 – αυτά είναι τα τρέχοντα αποτελέσματά τους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Με έξι πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 6:5, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μόνο όγδοη, κάτι που σαφώς δεν αντιστοιχεί στις υψηλές προοπτικές της. Η ΤΣΣΚ βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα περασμένη σεζόν. Η ομάδα έπαιξε επίσης ανεπιτυχώς στο Europa League, έχοντας αποτύχει να ξεπεράσει ακόμη και τη φάση των ομίλων, όχι με τους ισχυρότερους αντιπάλους. Η σεζόν για τους παίκτες του Viktor Goncharenko ξεκίνησε με απλούς αντιπάλους Χίμκι και Ταμπόβ, οι πρώτοι νικήθηκαν 2:0, ενώ οι τελευταίοι 2:1. Η πρώτη σοβαρή εξέταση ήταν στον τρίτο γύρο, όταν οι Μοσχοβίτες έπαιξαν εκτός έδρας εναντίον της Ζενίτ. Η ΤΣΣΚΑ φαινόταν καλή, αλλά έχασε 2:1. Επίσης σημειώθηκε ήττα από Ρουμπίν (1:2).

Πρόβλεψη

Στην μονομαχία περίπου ίσων αντιπάλων θα δώσω στη Κρασνοντάρ ένα μικρό πλεονέκτημα, από την πλευρά της θα υπάρξει υποστήριξη των κερκίδων. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπάθησε η ΤΣΣΚΑ, αλλά με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο το μόνο που μπορεί να υπολογίσει είναι η ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Κρασνοντάρ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *