The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον Σότσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

025-FKKrasnodar-FKSochi-27.07

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Στάδιο Κρασνοντάρ

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο το απόγευμα, 27 Ιουλίου, στο Κρασνοντάρ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 3ου γύρου της Premier League Ρωσίας, όπου θα συναντηθεί ο τοπικός ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος και ο νεοφερμένος του πρωταθλήματος η Σότσι. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, επειδή οι ομάδες δεν δείχνουν τώρα και τόσο διαφορετικό παιχνίδι. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κρασνοντάρ – Σότσι.

Πάρα πολλά προβλήματα

Αυτή τη στιγμή η Κρασνοντάρ φαίνεται αποσυναρμολογημένη, αν και η ομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς σύντομα. Απλώς τώρα οι παίκτες του Murad Musaev δεν έφτασαν ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και κάνουν πολλά γελοία λάθη. Λόγω αυτών των λαθών η ομάδα έχασε από Αχμάτ (0:1) στον πρώτο γύρο, και στο δεύτερο παρά λίγο να χάσει στον αγώνα ενάντια στην Ουφά (2:3). Αξίζει να σημειωθεί ότι γενικά οι «ταύροι» παίζουν σε επιθετικό στυλ, ωστόσο αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εφαρμογή. Αν και υπάρχει ελπίδα ότι μετά από 3 γκολ στο τέλος του αγώνα ενάντια στην Ουφά τελικά θα «σπάσουν»…

Καλό παιχνίδι, αλλά κανένα αποτέλεσμα

Την ίδια στιγμή η Σότσι μπήκε στην Premier League Ρωσίας και αμέσως πήρε πολλούς νέους παίκτες που δεν ταιριάζουν με τους ηγέτες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι της ενδεκάδας του Αλεξάντερ Τοτσίλιν είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν τους φέρνει κανένα όφελος. Αν στον πρώτο γύρο καταδικάστηκαν (ήττα από τη Σπάρτακ με σκορ 1:0), στον δεύτερο γύρο άξια έχασαν από τη Ζενίτ (0:2). Αλλά δεν αποτελεί έκπληξη αυτό, αφού είναι πάντα δύσκολο να παίξεις στην αρχή της σεζόν εναντίον καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά οι «λεοπάρδαλες» θα δείξουν ακόμα τον εαυτό τους…

Πρόβλεψη

Η Σότσι φαίνεται καλή, ενώ η Κρασνοντάρ έχει πολλά προβλήματα. Ωστόσο, γενικά, οι γηπεδούχοι έχουν πιο σοβαρή σύνθεση, καθώς είναι πιο καλοστημένοι. Πιθανότατα, σε αυτόν τον αγώνα οι «ταύροι» θα ελέγξουν την πορεία του παιχνιδιού, ενώ οι «λεοπάρδαλες» απλά θα απαντάνε από καιρό σε καιρό. Σε κάθε περίπτωση, η κλάση και η έδρα πρέπει να βοηθήσουν τους γηπεδούχους να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κρασνοντάρ με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *