The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

FKKrasnodar-FCPorto-07.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος Προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κομπάν, Κρασνοντάρ

Όλη η προσοχή των Ρώσων φίλαθλων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα επικεντρώνεται στο ζευγάρι Κρασνοντάρ – Πόρτο, ως εκ τούτου προτείνουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα.

Όνειρο του Κρασνοντάρ

Οι ποδοσφαιριστές του Κρασνοντάρ έχουν πραγματοποιήσει το όνειρο των οπαδών τους, έφεραν στην πόλη τους το Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας προκριματικός γύρος σαφώς δεν είναι αρκετός, ο σύλλογος θέλει να παίξει στη φάση των ομίλων. Οι ««ταύροι»» έχουν ήδη παίξει τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα Ρωσίας, όπου σημείωσαν 7 βαθμούς. Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα έχασε τη νίκη εκτός έδρας από τη Ζενίτ 1:1, οι παίκτες της Αγίας Πετρούπολης ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό της παράτασης. Οι παίκτες του Κρασνοντάρ συνεχίζουν να παίζουν το αγαπημένο τους επιθετικό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από το επίπεδο του αντιπάλου. Στους «ταύρους» έπεσε πολύ ισχυρός και έμπειρος αντίπαλος, το οποίο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν.

Ψυχροί Πορτογάλοι

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μες’ στο πρόγραμμα και όχι ένα φανταστικό επίτευγμα για του Πορτογάλους. Την περασμένη σεζόν οι «δράκοι» κέρδισαν στον όμιλό τους, βγήκαν στα πλέι-οφ και νίκησαν τη Ρόμα εκεί. Μόνο στα προημιτελικά τους Πορτογάλους σταμάτησε η ασταμάτητη Λίβερπουλ. Στην Πορτογαλία η  Πόρτο ήταν η δεύτερη στην τελευταία σεζόν, γι’ αυτό και πρέπει να προκρίνεται στην κύρια κλήρωση μέσω των προκριματικών. Η ομάδα δούλεψε ενεργά στην αγορά μεταγραφών, οι πιο δυνατές ήταν οι πωλήσεις του Eder Militao στην Ρεάλ Μαδρίτης για 50 εκατομμύρια ευρώ και του Φελίπε στην Ατλέτικο για 20 εκατομμύρια. Η ομάδα επίσης αγόρασε ποδοσφαιριστές, ειδικά διακρίνεται η μεταγραφή του Zé Luis από τη Σπάρτακ Μόσχας για 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Η Πόρτο είναι το φαβορί αυτού του ζεύγους, αλλά δεν είναι ακόμα σαφής η κατάσταση της ομάδας, επειδή το πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων παρέχουν ελάχιστο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους του αγώνα, κάτι με το οποίο μπορούμε να μη συμφωνήσουμε. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αυτό αισθάνθηκαν την περασμένη σεζόν η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι δεν είναι κατώτερες από την Πόρτο. Πιστεύουμε ότι στο γεμάτο γήπεδο της Κρασνοντάρ οι «ταύροι» δεν έχουν δικαίωμα για λάθος, έτσι προτείνουμε το στοίχημα η Κρασνοντάρ δεν θα χάσει με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *