The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον ΠΑΟΚ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Краснодар-ПАОК-22.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Κρασνοντάρ. Στάδιη Κρασνοντάρ

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του πλέι-οφ του Champions League θα συναντηθούν η Κρασνοντάρ και η ΠΑΟΚ.

Κρασνοντάρ

Η Κρασνοντάρ δύο φορές στη σειρά γινόταν χάλκινη πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος Ρωσίας, οπότε αξίζει να συμμετάσχει πλήρως στην πρόκριση του Champions League. Πριν από ένα χρόνο οι «ταύροι» δεν κατάφεραν να περάσουν το αποφασιστικό εμπόδιο με τη μορφή του Ολυμπιακού. Και τώρα έχουν εξαιρετική διάθεση, ειδικά μετά την συντριπτική νίκη επί της Χίμκι (7:2) στην εθνική αρένα.

ΠΑΟΚ

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σπάσει την αντίσταση καθόλου αδύναμων Μπεσίκτας (3:1) και Μπενφίκα (2:1). Σε αυτό το ρυθμό η ομάδα θα φτάσει στην κύρια κλήρωση του Champions League για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν αρκετά ρεαλιστικά, όπως αποδεικνύεται από τις συναντήσεις τους με τη Λάρισα (1:0) και τον Ατρόμητο (1:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, ο ΠΑΟΚ θα στεγνώσει το παιχνίδι, ελπίζοντας για θρίαμβο στη δεύτερη αναμέτρηση. Καθώς και για την Κρασνοντάρ μέχρι στιγμής δεν έχει νόημα να αναλάβει κινδύνους, οπότε θα υπάρξουν λίγα γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *