The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Милан-05.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Αρκετά είναι τα ντέρμπι της πρωτεύουσας στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά, το κεντρικό γεγονός του Σαββάτου, ακόμη και του Σαββατοκύριακου, θα είναι η νέα μονομαχία ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ. Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική αναμέτρηση εκπροσώπων της μητρόπολης αυτή την ημέρα. Θα υπάρξει επίσης μονομαχία ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Τσέλσι. Βοήθησε η παύση τους «αριστοκράτες»; Οι ειδικοί του site παρουσίασαν την πρόγνωση και την ανακοίνωση για αυτόν τον αγώνα την 1η Οκτωβρίου 2022.

Η Κρίσταλ Πάλας έχει πολύ καιρό να βγει στο γήπεδο

Οι «Glaziers» έχασαν αγώνες των δύο γύρων, όχι μόνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και με την Μπράιτον. Και γενικά, τα αποτελέσματα ειλικρινά δεν μπορούν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του συλλόγου. Εκτός από τη νίκη με σκορ 2-0 στο Κύπελλο με την Οξφόρδη Γιουνάιτεντ, η μόνη νίκη που είχαν σημειώσει ήταν επί της Άστον Βίλα με σκορ 3-1. Από την άλλη, θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα με την Άρσεναλ, με Λίβερπουλ και Νιούκασλ σημείωσαν ισοπαλία. Και με τη Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα προηγείτο, αλλά μετά άρχισε να παίζει ενεργά ο Έρλινγκ Χόλαντ. Αλλά, φυσικά, ο Patrick Vieira, όπως και οι εργοδότες του, θα ήθελαν να δουν περισσότερες νίκες.

Η Τσέλσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε «ζώνη αναταράξεων»

Οι «αριστοκράτες» ακόμα νιώσουν την αλλαγή του τεχνικού. Ο Todd Bowley φαίνεται να έχει αρκετά χρήματα και την επιθυμία να επενδύσει στο έργο. Αλλά αυτός ο Αμερικανός, υπάρχει μια τέτοια εντύπωση, απλά δεν καταλαβαίνει ακόμη τις αποχρώσεις του ευρωπαϊκού, αγγλικού ποδοσφαίρου, αρκεί να ενημερωθείτε με τις συνεντεύξεις και τις πρωτοβουλίες του. Είναι προφανές ότι δεν δούλεψε καλά με τον Τούχελ, αυτός δεν κατάφερε να προετοιμάσει καλά την ομάδα για τη νέα σεζόν, και μάλιστα, ίσως, έχασε τον έλεγχο του αποδυτηρίου. Μετά από μια σειρά αστοχιών στην εγχώρια αρένα και ένα αποτυχημένο ξεκίνημα στο Champions League, ο Γερμανός απολύθηκε. Ο διάδοχός του, Γκράχαμ Πότερ, έκανε το ντεμπούτο του με ένα μπερδεμένο παιχνίδι – μόνο 1-1 με τη Red Bull (Σάλτσμπουργκ). Αλλά, φυσικά, η παύση μπορεί να του κάνει καλό. Από την άλλη, πολλοί κορυφαίοι παίκτες έχουν ταξιδέψει στις εθνικές ομάδες και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο μόνο λίγο πριν τον αγώνα με τους «Γκλέιζερς».

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε τελευταία φορά το 2017. Μετά από αυτό, για 10η συνεχόμενη φορά, μόνο η Τσέλσι κερδίζει σταθερά.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Τσέλσι, λόγω της ιδιότητάς της, θα είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Όμως η Κρίσταλ Πάλας αυτή τη σεζόν δείχνει ότι είναι έτοιμη να παλέψει με κορυφαίους αντιπάλους σχεδόν ισότιμα. Στοιχηματίζουμε ότι οι παίκτες του Πάτρικ Βιέιρα θα μπορέσουν να μην χάσουν το Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *