The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Ньюкасл-27.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Sellhurst Park

Αυτή την Παρασκευή το Λονδίνο θα φιλοξενήσει τον αγώνα του 10ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Κρίσταλ Πάλας και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ.

Κρίσταλ Πάλας

Ενδέκατη θέση, 13 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 12:13 – ο ρόλος της ασταθούς μεσαίας ομάδας είναι απολύτως εξοικειωμένος για την Κρίσταλ Πάλας υπό την ηγεσία του Roy Hodgson. Στις τελευταίες συναντήσεις τους οι «αετοί» νίκησαν τη Φούλαμ (2:1) και τη Λιντς (4:1), έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Μπράιτον και επίσης ηττήθηκαν από την Γουλβς (0:2) και την Μπέρνλεϊ (0:1).

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Την ίδια στιγμή η Νιούκασλ πήρε τους βαθμούς από την Έβερτον (2:1) και την Γούλβερχαμπτον (1:1), αλλά ταυτόχρονα απέτυχε να νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:4), τη Σαουθάμπτον (0:2) και τη Τσέλσι (0:2). Έτσι, οι «καρακάξες» έπεσαν στη δέκατη πέμπτη θέση της κατάταξης, έχοντας σημειώσει 11 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 10:15.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζεύγους, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό φαίνονται λίγο πιο σοβαροί από τον αντίπαλό τους. Δεν νομίζω ότι η Νιουκάστλ σε κρίση θα κερδίσει τρεις βαθμούς στην αρένα της Κρίσταλ Πάλας. Στην καλύτερη περίπτωση οι φιλοξενούμενοι θα αρπάξουν ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Κρίσταλ Πάλας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *